Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το επικό tweet της Προεδρικής Φρουράς για τον Δένδια

Το επικό tweet της Προεδρικής Φρουράς γι...

"Με ύψος 1,92 θα μπορούσε να ήταν Εύζων"

Η Προεδρική Φρουρά προστέθηκε σε αυτούς που από χτες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη στάση που κράτησε ο Νίκος Δένδιας στην Άγκυρα απέναντι στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Στον λογαριασμό που χρησιμοποιεί η Προεδρική Φρουρά στο Twitter, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το πως χειρίστηκε την Πέμπτη την προκλητική στάση του κ. Τσαβούσογλου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στη συνάντησή τους στην τουρκική πρωτεύουσα.

"Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έχει ΥΨΟΣ 1,92. Θα μπορούσε να ήταν και Εύζων!", αναφέρει στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή με μία φωτογραφία του Νίκου Δένδια.

Υπερηφάνεια Γεωργιάδη για τη στάση Δένδια στην Άγκυρα: Μπράβο, μπράβο, μπράβο!

Νωρίτερα, στο Twitter, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό είχε υποδεχθεί υποδέχθηκε τη χθεσινή στάση του υπουργού Εξωτερικών κατά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

"Όσο βλέπεις τα χθεσινά στην Άγκυρα τόσο αισθάνεσαι υπερηφάνεια. Η Εξωτερική Πολιτικής της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη έχει αλλάξει τα δεδομένα δεκαετιών και η Τουρκία πλέον ξέρει ότι απέναντι της έχει μία Ελλάδα που δεν την φοβάται. Μπράβο μπράβο μπράβο!", έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης στο Twitter.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις