Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα στέκια του... lockdown στην Πάτρα - Τα trends που δημιούργησε η απαγόρευση κυκλοφορίας

Τα στέκια του... lockdown στην Πάτρα - Τ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Δείτε ΦΩΤΟ

Μπορεί το αυστηρό lockdown ουσιαστικά να έχει τελειώσει από τη στιγμή που άνοιξε ο καιρός και σταδιακά οι δραστηριότητες, ωστόσο ο φετινός χειμώνας και το λουκέτο στην εστίαση ανέδειξε μερικά σημεία της Πάτρας ως τα απόλυτα trend για τη συνάντηση με φίλους έξω από τους τέσσερις τοίχους των σπιτιών για καφέ, ποτό, άθληση και κουβέντα.

Στην Πάτρα, οι νέοι της πόλης έδειξαν από νωρίς την προτίμησή τους στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου για χάζι στο ηλιοβασίλεμα ή για λίγο … ήλιο στη διάρκεια της ημέρας.

Αντίστοιχα γεμάτο όχι μόνο από νέους αλλά από ανθρώπους όλων των ηλικιών ήταν το Νοτιο πάρκο όλους τους προηγούμενους μήνες και κυρίως τις ημέρες που ο καιρός προκαλούσε για μια βόλτα. Αποτελεί άλλωστε και τη βασική επιλογή όσων θέλουν να αθληθούν, να πάνε τα παιδιά τους μια βόλτα στην παιδική χαρά ή να απολαύσουν τη θάλασσα.

Πέρα από τις σκάλες της Αγιου Νικολάου και οι κλίμακες της Γεροκωστοπούλου κυρίως από τον Φεβρουάριο και μετά πήραν το δικό τους … μερτικό ως σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης.

All time classic κυρίως τα Σαββατοκύριακα το θεατράκι και η μαρίνα της Πάτρας. Όλες τις ημέρες που είχε ήλιο φέτος τον χειμώνα, ο κοσμος συνέρρεε παραλιακά για να πάρει μια γεύση… καλοκαιριού.

Στα trend του τελευταίου διαστήματος το ηλιακό ρολόι στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, με θέα τον Πατραϊκό.

Οι πιο … ψαγμένοι πάντως τις τελευταίες εβδομάδες που άνοιξαν οι αρχαιολογικοί χώροι, τιμούν ιδιαιτέρως το Κάστρο της Πάτρας για βόλτα, θέα και ριλάξ…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις