Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα Ενωμένη: Ζητήσαμε να τιμηθεί ο ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης και η δημοτική αρχή δεν απάντησε

Πάτρα Ενωμένη: Ζητήσαμε να τιμηθεί ο ευε...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» αναφέρει:

Πριν από ενάμισυ περίπου μήνα η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» είχε ζητήσει από την Δημοτική Αρχή να τιμήσει με τον δέοντα τρόπο τον εθνικό ευεργέτη Ιάκωβο Τσούνη, ο οποίος δώρισε την περιουσία του στις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

Για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν δεν μας απάντησαν ποτέ, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής μας, Νίκος Παπαδημάτος να απευθύνει σχετικό ερώτημα προς τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Δήμαρχος απάντησε με ένα αόριστο «το εξετάζουμε», όσο, όμως, συνεχίζει να το εξετάζει δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το άσχημο νέο του θανάτου του Ελληνα πατριώτη, ευεργέτη και εφοπλιστή.

Τι καταλάβαμε από όλη αυτήν την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής; Είναι πολύ δυσάρεστο και οδυνηρό μεν, αλλά είναι, όμως, μια πραγματικότητα: Ο κ. Δήμαρχος απαξιεί να τιμά τους πρώτους της πόλης, τους οποίους τίμησαν η Προεδρία της Δημοκρατίας και άλλες πόλεις, αλλά δυστυχώς όχι η δική μας!

Σαν παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του σπουδαίου Ελληνα, Ιάκωβου Τσούνη. Για όλους όσοι αγαπάμε την πατρίδα μας και ειδικά αυτόν εδώ τον τόπο που λέγεται Πάτρα, ο Ιάκωβος Τσούνης θα είναι ΠΑΝΤΑ μέσα στην καρδιά μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις