Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μακρινίτσα: Ανακρίνεται ο 31χρονος μακελάρης που σκότωσε πρώην και κουνιάδο- Κινηματογραφική σύλληψη

Μακρινίτσα: Ανακρίνεται ο 31χρονος μακελ...

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Πήλιο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μακρινίτσα Πηλίου, εκεί όπου χθες, Δευτέρα ένας 31χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, αλλά και τον αδελφό της, ενώ τραυμάτισε και την μητέρα των θανόντων. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή κι ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, με τις ομάδες της ΟΠΚΕ να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.
Νωρίτερα, είχε εμβολίσει περιπολικό για να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο, γύρω στις 21:30 το βράδυ, τον περικύκλωσαν και τελικά του πέρασαν χειροπέδες. Στο όχημα, βρέθηκε και το μαχαίρι με το οποίο έπραξε το ειδεχθές του έγκλημα, ενώ ανακρίνεται ακόμα κι αυτή την ώρα από τις Αρχές στον Βόλο. Την ίδια ώρα νέα στοιχεία για την προσωπικότητά του φέρνει στο φως το TheNewspaper.gr.

Ο 31χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε εμπλακεί στο παρελθόν, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό να νοσηλεύθηκε πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της ίδιας τοπικής ιστοσελίδας, αναφέρουν ότι προ ημερών είχε επισκεφθεί ξανά το πατρικό σπίτι της συζύγου του στη Μακρινίτσα και είχε χειροδικήσει σε μέλη της οικογένειάς της.

Τραγική φιγούρα ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο
Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχθηκε στο “100” από την άτυχη 28χρονη γυναίκα είναι σοκαρισμένος. “Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας” φώναζε λίγα λεπτά πριν φύγει από τη ζωή η άτυχη γυναίκα. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το thenewspaper.gr ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει αμέσως το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αργεί να φτάσει στο σημείο καθώς μπροστά του προπορεύεται ένα φορτηγό, που τον καθυστερεί.

Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον φερόμενο δράστη. Ο 31χρονος βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να αντιληφθεί ο αστυνομικός τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα. Ο άνδρας της Αστυνομίας έδωσε στον ασύρματο εντολή να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 31χρονος. Η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών υπήρξε πρωτοφανής.

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ ο δράστης εντοπίζεται με το αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Εκεί ξεκινά η καταδίωξή του από όχημα της Ασφάλειας Βόλου. Ο 31χρονος κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς Λεχώνια, συνεχίζει προς Άγιο Βλάσιο, κάνει αναστροφή και επιστρέφει στην κατεύθυνση προς Άνω Λεχώνια. Στο σημείο αυτό, όχημα της Ασφάλειας του κλείνει τον δρόμο για να σταματήσει η τρελή του κούρσα. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο φερόμενος δράστης για να διαφύγει της σύλληψης εμβόλισε περιπολικό που είχε κλείσει τον δρόμο. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Οι αστυνομικοί στις 9:25 το βράδυ τού περνούν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Μέσα στο αυτοκίνητό του φέρεται να εντοπίστηκε και το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε το έγκλημα.

Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο της τραγωδίας βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτιμά ότι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στον δρόμο έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις