Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Michael Kors: Καμπάνια με τη Σάρα Σαμπάιο για τις υπέροχες γυναίκες της Νέας Υόρκης

Michael Kors: Καμπάνια με τη Σάρα Σαμπάι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το νέο του άρωμα λέγεται Gorgeous και υμνεί τη διαφορετικότητα της θηλυκότητας- Μόλις κυκλοφόρησε για το Πάσχα

H 29χρονη πορτογαλίδα super model Σάρα Σαμπάιο, ντυμένη με ένα καταπληκτικό μπεζ κοστούμι σε seventies style και ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά, «κυκλοφορεί» στη Νέα Υόρκη και απαθανατίζεται ως πρέσβειρα της ολοκαίνουριας αρωματικής καμπάνιας του διάσημου αμερικανού σχεδιαστή Michael Kors. Το νέο άρωμα «Gorgeous» όπως αναφέρει ο ίδιος είχε έμπνευση τις απίθανες γυναίκες της ζωής του και θέλησε να τις φέρει όλες στο προσκήνιο.

«Πρόκειται για τη μοντέρνα κι αισιόδοξη εκδοχή ενός κλασικού λουλουδάτου αρώματος, με πλούσια άνθη γιασεμιού –τα αγαπημένα μου- αναμεμειγμένα με νότες καπνού και ξύλου. Το δουλεύαμε περίπου δύο χρόνια, με στόχο να αισθάνεται μια γυναίκα υπέροχα κάθε φορά που το φοράει» εξηγεί. Την ίδια επιμέλεια έδειξαν και στον σχεδιασμό του μπουκαλιού, που είναι λιτό με γεωμετρικές γραμμές και λεπτομέρειες από ροζ χρυσό. «Ήθελα να μιλήσω απευθείας στη γυναίκα που θα το επιλέξει, γι’ αυτό χάραξα ένα μήνυμα κάτω από το καπάκι του: Hello Gorgeous! Για να μην ξεχνάει ποτέ πόσο υπέροχη είναι», λέει.

Η Sampaio με μια παρέα από πολλές, διαφορετικές, υπέροχες υπάρξεις καταλαμβάνουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης και μας εξηγούν τι σημαίνει η λέξη gorgeous για εκείνες. Νομίζω ότι εκφράζει ακριβώς την ουσία του αρώματος: να είσαι ο εαυτός σου και να αισθάνεσαι ωραία».

Για το  άρωμα αυτό, η Σάρα ήταν η φυσική επιλογή. Διαθέτει την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τη ζωντάνια που  εκπροσωπεί το προιόν. Εκείνη από την πλευρά της, πασίγνωστη ως κορίτσι της Calzedonia και της Victorias Secret, δηλώνει ενθουσιασμένη από τη συνεργασία με τον Kors. «Νιώθω ότι ζω ένα όνειρο! Υπάρχουν δουλειές που καταξιώνουν ένα μοντέλο, και το να δουλεύεις με έναν iconic designer όπως ο Michael Kors, να γνωρίζεις τον άνθρωπο πίσω από τις δημιουργίες, είναι σίγουρα μία από αυτές. Ανέκαθεν θαύμαζα την αφοσίωσή του στη γυναίκα και είμαι περήφανη που εκπροσωπώ το Gorgeous! Επιπλέον, ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα με τους Inez & Vinoodh, είναι μεγάλη μου τιμή, πέρασα υπέροχα στα γυρίσματα. Η πιο αξέχαστη στιγμή όμως ήταν όταν μύρισα πρώτη φορά το άρωμα και στο μυαλό που πήρε μορφή η ιδέα πίσω από αυτό. Τότε ένιωσα πως ήμουν έτοιμη να αποδώσω ό,τι αντιπροσωπεύει.

«Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, δεν έχει σχέση με το τι φοράμε», πιστεύει. «Γι’ αυτό και λατρεύω το θαυμαστικό στο τέλος του Gorgeous! Δηλώνει την αυτοπεποίθηση, την τόλμη, την αμεσότητα, όλα αυτά που κάνουν μια γυναίκα συναρπαστική». Ο Michael Kors έχει άλλωστε πρωταρχική επιδίωξη για το μέλλον να εμψυχώνει μέσω της μόδας,  καθώς ανέκαθεν σχεδίαζε για κάθε ηλικία και σωματότυπο. Όπως συμπεραίνει «Νομίζω ότι πλέον με τα social media έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της μόδας, όλο και πιο πολλά brands έχουν ξεκινήσει να αγκαλιάζουν την ελευθερία και τη διαφορετικότητα και είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View