Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κορωνοπάρτι στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου ώρα 10 το βράδυ του Σαββάτου- Ο ένας πάνω στον άλλον

Πάτρα: Κορωνοπάρτι στις σκάλες της Γεροκ...

Απίστευτες εικόνες για μία πόλη που βρίσκεται σε lockdown λόγω της πανδημίας

Οι εικόνες από το βίντεο που εξασφάλισε το thebest.gr αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατούσε χθες βράδυ στις σκάλες του πεζόδρομου της Γεροκωστοπούλου. Η ώρα που αναγράφεται στο βίντεο είναι 10 το βράδυ, μια ώρα δηλαδή μετά τη λήξη του επιτρεπόμενου ωραρίου λόγω lockdown.

Έξω από καταστήματα take away επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ σε κάποια από αυτά διακρίνεται κόσμος και εντός του καταστήματος. Δεξιά και αριστερά στις σκάλες ο νεαρόκοσμος χωρίς μάσκες απολαμβάνει το ποτό του υπαιθρίως σαν να βρισκόμαστε στην καρδιά του καρναβαλιού και όχι σε μια κρίσιμη για την περιοχή περίοδο σε ό,τι αφορά το υγειονομικό σκέλος, καθώς με βάση τις επιστημονικές μελέτες η Αχαΐα έχει προσπεράσει την κατάσταση της Θεσσαλονίκης τον μήνα Νοέμβριο και πλέον συναγωνίζεται σε κρούσματα τη Δυτική Αττική σε σχέση με τον πληθυσμό της.

Όλα δείχνουν ότι μετά τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. στις σκάλες της Αγίου Νικολάου όπου επικρατούσε επί ημέρες το αδιαχώρητο, οι νεαροί μετακόμισαν στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου παρατείνοντας και το ωράριο παραμονής της μέχρι και την δεκάτη βραδινή και πλέον αυτής. Και όλα αυτά ενώ τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά προς αποφυγήν τέτοιων εικόνων που στην Πάτρα πλέον.. περισσεύουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις