Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατρός σε Υπουργό Υγείας: Σας βρήκα εγώ γιατρούς! Tα παραδείγματα για το ΠΓΝΠ

Γιατρός σε Υπουργό Υγείας: Σας βρήκα εγώ...

Αναφέρεται σε στοιχεία για αιτήσεις γιατρών για την πρόσληψή τους σε νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ

 Ανοικτή επιστολή στον Υπουργό Υγείας στέλνει ο ορθοπαιδικός Ηλίας Ηλιόπουλος λέγοντας πως βρήκε γιατρούς που έχουν υποβάλει αιτήσεις για να καλύψουν θέσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομέιο της Πάτρας και σε άλλα νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ, παρεμβαίνοντας στο ζήτημα με την αναζήτηση ιατρών ώστε να στελεχώσουν το ΕΣΥ.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος, έδωσε ένα παράδειγμα για την 6η ΥΠΕ, το οποίο αποδεικνύει ότι μπορούν να προσληφθούν 28 γιατροί .

Δείτε την ανάρτηση του αναλυτικά:

Προς: Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια

Κοινοπ: Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Παρακολούθησα την απογευματινή σας συνέντευξη στον κ. Χατζηνικολάου https://www.enikos.gr/…/kikilias-den-echoume-ginei… και βεβαίως παρακολουθώ τις αγωνιώδεις προσπάθειες που κάνει συνολικά η κυβέρνησή σας 13 μήνες τώρα (αλλά και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις για πολλά χρόνια) να βρείτε Ιατρούς να στελεχώσουν το ΕΣΥ. Σε ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου (04.35) αν θα μπορούσατε να έχετε κάνει προσλήψεις από τον προηγούμενο Μάρτιο ώστε να μην χρειάζεται τώρα να επιστρατεύσετε ιδιώτες απαντήσατε: ”Όσους ήταν υποψήφιοι για θέσεις επιμελητών είτε όσους ήταν στις πλατφόρμες για επικουρικοί ιατροί σε όλες τις συναφείς ειδικότητες για τον covid τους έχουμε προσλάβει όλους κ. Χατζηνικολάου…” Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας αλλά και αναγνωρίζοντας την καθοριστική σας συμβολή σε αυτό που ζούμε όλοι τον τελευταίο 1 χρόνο και κάτι, θέλησα να βοηθήσω. Σας βρήκα εγώ γιατρούς! Έψαξα μόνο στην 6η ΥΠΕ , μόνο από την τελευταία σας προκήρυξη, και μόνο συναφείς ειδικότητες. Σας παραθέτω τα αποτελέσματα για να μην χάνετε το χρόνο σας στο ψάξιμο. Έτοιμα σας τα δίνω.

Μπορείτε λοιπόν να προσλάβετε άμεσα: 15 Παθολόγους που έχουν κάνει τα χαρτιά τους για θέση Επιμελητή Β στο ΠΓΝΠατρών.

7 Αναισθησιολόγους που έχουν κάνει τα χαρτιά τους για θέση Επιμελητή Β στο ΠΓΝΙωαννίνων

6 Πνευμονολόγους που έχουν κάνει τα χαρτιά τους για θέση Επιμελητή Β στο ΓΝΠατρών Το σύνολο 28 γιατροί συναφέστατοι.

Και αυτοί είναι μόνο στην 6η ΥΠΕ μόνο για θέση Επιμ. Β και μόνο σε ένα νοσοκομείο! (για να μην σας βάλω και διπλές αιτήσεις που μπορεί να έχουν κάνει οι ίδιοι και μπερδευτείτε).

Αυτούς λοιπόν μπορείτε αύριο κιόλας να τους πάρετε τηλέφωνο και να τους διορίσετε. Τα χαρτιά τους είναι όλα ανεβασμένα ηλεκτρονικά στο https://esydoctors.moh.gov.gr/.

Υ.Γ. Μαζί με τα στοιχεία των συναφών , επισυνάπτω και τις αιτήσεις για θέση Επιμ. Β’ Ορθοπαιδικής στο ΓΝ Λευκάδας. Αν περισσεύει τίποτα διορίστε και κανέναν από αυτή τη λίστα μιας και είστε και συνάδελφος Ορθοπαιδικός! Μόνο που δεν μας χώρεσε όλους το σκρινσοτ γιατί είμαστε 38 για μια θέση…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις