Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Νail trends: Τα Grammys υπέδειξαν ξεκάθαρα πως «βασιλεύει» το ροζ της άνοιξης

Νail trends: Τα Grammys υπέδειξαν ξεκάθα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eπιστρέφουμε στους experts περιποίησης των άκρων μας, ενημερωμένες για τα σχήματα και την παλέτα που επικρατούν στο εξής

Λίγες μέρες μετά την απονομή των βραβείων Grammy, πειστήκαμε πως η παντοδυναμία του ροζ παραμένει ακλόνητη στα nail salons και τη φετινή άνοιξη. Κορυφαία εκπρόσωπος του Barbie pink look, η pop icon Nτούα Λίπα η οποία έκανε τρεις διαφορετικές ροζ εμφανίσεις, διατηρώντας το ροζ στα μακριά νύχια της, άλλοτε στολισμένα και άλλοτε όχι. Τα αμερικάνικα media έγραψαν για «dreamy pink french mani» συμπεραίνοντας πως το μανικιούρ στο συγκεκριμένο event συναγωνίστηκε σε εντυπώσεις ρούχα, αξεσουάρ, μακιγιάζ και χτενίσματα. Όμως και άλλες ντίβες, όπως η Lizzo και η Μέγκαν Τρι επέλεξαν ροζ νύχια, η μια περλέ και η άλλη ματ ενώ η ηθοποιός Σύνθια Ερίβο απογείωσε την ασημένια τουαλέτα Louis Vuitton με μεταλιζέ νύχια διακοσμημένα με παστέλ στοιχεία. Ακόμα και η super εκκεντρική Μπίλι Αιλις είχε ροζ βάση στα γεμάτα λουλουδένιες παραστάσεις νύχια της. Οσο υπερβολικά και ακραία είναι συνήθως τα beauty trends σε τέτοιες τελετές, το ροζ μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.

Στις πασαρέλες της άνοιξης μαζί με το ροζ, είδαμε πολλά «clean» και «natural» νύχια, αυτά δηλαδή που μοιάζουν άβαφα. Οι beauty experts στα ξένα περιοδικά εξηγούν πως «αλλάζει η σελίδα» από τη μουντάδα του χειμώνα με nude, κουφετί και μπεζ τόνους αλλά και ανανεωμένο το «γαλλικό» μανικιούρ.  Το τελευταίο εμφανίζεται με παλ γαλακτερή βάση και απαλά ροζ ή μεταλλιζέ tips αντί για το κλασικό λευκό. Το περλέ εκρού, το χρυσαφί και το καφέ εξελίσσονται επίσης σε βασικά trends της εαρινής παλέτας – για όσες βέβαια δεν επιμένουν στα κλασικά και αξεπέραστα κόκκινο, λευκό, μαύρο.

Καινούρια εαρινά μπορντό, έντονα φούξια, κοραλί, μπλε, ακόμα και κίτρινα εντοπίσαμε στις εαρινές καμπάνιες γνωστών labels. Για όσες τολμάτε nail art, σας λέμε πως οι ιριδισμοί, τα αντιθετικά «μισοφέγγαρα» στη βάση ή στο τέλος του νυχιού, οι χρυσαφί λεπτομέρειες, οι επιφάνειες τύπου βελούδου ή όνυχα και τα γραφιστικά «παιχνίδια» είναι στο προσκήνιο.

Στα σχήματα δεσπόζουν το «almond»- αμυγδαλωτό και το «tapered squared»- η τετράγωνη μύτη, αλλά οι πιο απλές και πρακτικές φόρμες δεν ξεπερνιούνται για την πλειοψηφία των γυναικών.

Essie Spring 2021

Essie Spring 2021

Νέο μπορντό

Νέο μπορντό

Εντονο μπλε

Εντονο μπλε

Κίτρινο στη Versace campaign

Κίτρινο στη Versace campaign

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View