Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εντείνεται η αγωνία για την 23χρονη- Παραμένει διασωληνωμένη- Στην παιδιατρική εκτός κινδύνου το βρέφος

Πάτρα: Εντείνεται η αγωνία για την  23χρ...

Βαριά η κατάστασή της

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες που περνά η οικογένεια του Δημοτικού Συμβούλου Δυτικής Αχαΐας Φίλιππου Λιάκου καθώς η 23χρονη νύφη του που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό παραμένει διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο της Πάτρας ενώ στην παιδιατρική νοσηλεύεται το μωρό της σε καλύτερη κατάσταση, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο thebest.gr. Η κατάστασή της κρίνεται βαριά.Η γυναίκα πρσβλήθηκε από τον ιό στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και λόγω επιπλοκών έγινε εσπευσμένα ο τοκετός. O κ. Λιάκος περνά ώρες αγωνίας όπως και όλη η οικογένεια.Όλα ξεκίνησαν πριν από 5 ημέρες, όπως ανέφερε  ο ίδιος το απόγευμα της Τετάρτης ο πεθερός της 23χρονης, Φίλιππος Λιάκος, δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας. Η νεαρή που εγκυμονούσε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δέκατα, όπου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Εκεί, λόγω των επιπλοκών που παρουσίασε, οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν εσπευσμένα σε τοκετό και αμέσως διασωλήνωσαν τόσο τη μητέρα όσο και το βρέφος.

Το βρέφος, το οποίο αποδείχτηκε αργότερα αρνητικό στον κορωνοϊό, έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο και έχει αποσωληνωθεί και νοσηλεύεται στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Η 23χρονη κοπέλα ωστόσο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως αναφέρθηκε νόσησαν πρώτα ο κ. Λιάκος, μετά η σύζυγός του και στη συνέχεια ο γιος του και η νύφη του, δηλαδή η 23χρονη κοπέλα που έχει διασωληνωθεί. Ο κορωνοϊός πρωτοχτύπησε την πόρτα του σπιτιού τους τέλη Φεβρουαρίου όταν ο Φίλιππος Λιάκος ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα.

«Εγώ πριν 22 ημέρες ένιωσα τα πρώτα συμπτώματα. Έκανα το τεστ, βγήκα θετικός, η γυναίκα μου αρνητική. Στην αρχή νοσούσα ελαφριά μετά άρχισα να χειροτερεύω. Στην τρίτη μέρα κόλλησε και η γυναίκα μου» τόνισε ο Φίλιππος Λιάκος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις