Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Χαμός» για τα δωρεάν rapid test στα Ψηλά Αλώνια

Πάτρα: «Χαμός» για τα δωρεάν rapid test ...

Μεγάλο ενδιαφέρον

Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι πολίτες για τα rapid test που διενεργούνται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας. Σήμερα από το πρωί διενεργούνται έλεγχοι στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και ο κόσμος που επιθυμεί να υποβληθεί σε αυτούς είναι αρκετός.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με  τον  ΕΟΔΥ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους προκειμένου να διαγνωστούν έγκαιρα τα μη συμπτωματικά κρούσματα και να περιοριστεί η διασπορά της νόσου του νέου κορωνοϊόύ όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Υγειονομική Περιφέρεια.

Για την Πέμπτη 12 Μαρτίου προγραμματίζεται διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων (Πάτρας) για τον γενικό πληθυσμό, κατά τις πρωινές ώρες.

Ταυτόχρονα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρεθούν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΥΓΗΡΕΙΟ» και στο Κέντρο Φιλοξενίας Ατόμων με Αναπηρία «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στους εργαζόμενους και στους φιλοξενούμενους.

Στην ίδια διαδικασία ελέγχου θα υποβληθούν και οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας, του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»,  του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας και του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πατρών.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ  με rapid test και στοχεύουν στην αναχαίτιση της πανδημίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις