Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζωντανεύει η γωνία Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου από έναν ιταλικό κολοσσό ομορφιάς

Ζωντανεύει η γωνία Αγίου Νικολάου και Ρή...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ερχεται η KIKO Milano από τον όμιλο Φάις, το νέο κατάστημα θα αποκαλυφθεί με την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου

Με το «ξύπνημα» της αγοράς στην Πάτρα, θα ζωντανέψει και μια «στρατηγική» γωνία του εμπορικού κέντρου, το γωνιακό κατάστημα στους πλέον πολυσύχναστους πεζόδρομους Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου (πρώην Everest). Όπως ήδη φαίνεται από τα εικονογραφημένα πάνελ που μόλις τοποθετήθηκαν, θα κάνει opening το κατάστημα ιταλικών καλλυντικών KIKO, πολύ γνώριμων και δημοφιλών ειδικά στη νεολαία.

Το ταχύτατα ανερχόμενο label, έφθασε στην Ελλάδα από τον όμιλο Φάις και ήδη διαθέτει φυσικό κατάστημα στο  The Mall Athens αλλά και corners στη Θεσσαλονίκη, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε διαδικτυακά το www.kikocosmetics.gr, με ελληνική πλέον διαχείριση, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές για αποστολές εντός ελληνικών συνόρων. Στην Πάτρα, η οποία μπαίνει δυναμικά στην «αλυσίδα» (και θα την διαδεχθούν ακόμα δυο νέα σημεία KIKO σε Θεσσαλονίκη και Νότια Προάστια Αθηνών) αναμένεται όλη η γκάμα προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος αλλά και αξεσουάρ. Όλα είναι επαγγελματικά καλλυντικά με πρωτοποριακά είδη, τα οποία ακολουθούν ευλαβικά τα τελευταία beauty trends. To brand άλλωστε έχει σαν motο την καινοτομία και την ποιότητα δίχως υψηλές τιμές ενώ καμαρώνει για τους πολυάριθμους KIKO lovers ανά τον κόσμο. 

KIKO Milano Spring 2021

KIKO Milano Spring 2021

Η KIKO MILANO ιδρύθηκε το 1997 από τον Percassi, τον κροίσο μεγαλοεπιχειρηματία, του οποίου ο όμιλος έχει πλέον αναλάβει και τα καταστήματα της Nike σε Ελλάδα και Πάτρα. Διαθέτει 800 ΚΙΚΟ σημεία πώλησης στην Ευρώπη και τρία εμβληματικά μαγαζιά στη μητρόπολη της μόδας, το Μιλάνο. Οι εντυπωσιακές καμπάνιες, οι ατέλειωτες αποχρώσεις στο make up, οι ειδικές φόρμουλες περιποίησης και οι ιδιαίτερες συσκευασίες έχουν συντελέσει καθοριστικά στη συνταγή της επιτυχίας της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight