Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tάκης Παπαδόπουλος για κορωνοπάρτι: Δεν υιοθετώ ό,τι έκαναν επειδή τους υπερασπίζομαι

Tάκης Παπαδόπουλος για κορωνοπάρτι: Δεν ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Θα δικαστούν τον Ιούνιο τρία άτομα

Τον Ιούνιο θα δικαστούν τρία άτομα για το μεγάλο κορωνοπάρτι που έγινε το βράδυ τoυ Σαββάτου στην περιοχή της Οβρυάς, στην Πάτρα. Το πάρτι κατέκλεισε τα social media και προκάλεσε σάλο. 

Πάτρα: Μυστήριο με εικόνες ξέφρενου κορωνοπάρτι 200 ατόμων ξημερώματα Κυριακής που φιγουράρει σε stories και αναρτήσεις- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ενοχλημένοι στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το τρολάρισμα για το κορωνοπάρτι - Αυξανουν περιπολίες

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για το κορωνοπάρτι

«Σήμερα πήγαν στον εισαγγελέα και ορίστηκε δικάσιμος για τον Ιούνιο. Βρέθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στα δικαστήρια αλλά λόγω του ότι είναι κλειστά, στο πλαίσιο μέτρων για τον κορωνοϊό, θα δικαστούν τότε. Πρόκειται για έναν πατέρα με τον 20χρονο γιο του και έναν συνομήλικο φίλο του δεύτερου. Υποστηρίζουν ότι είχαν σχεδιάσει μία έκπληξη γενεθλίων για έναν φίλο νομίζοντας ότι θα μαζευτούν 15 άτομα. Ωστόσο ο ένας έφερε τον άλλον και τα πράγματα πήραν μία εντελώς διαφορετική τροπή. Ήρθαν πολύ περισσότερα άτομα και δεν μπορούσαν να το διαλύσουν» αναφέρει στ thebest.gr ο δικηγόρος του Τάκης Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι τα παιδιά είναι μετανιωμένα και κατέλαβαν πως ήταν λάθος αυτό που έγινε. Δεν μπορούσαν όμως να το αποτρέψουν.

«Πολλοί έχουν μία καθημερινή παρέα με την οποία βρίσκονται, πέρα από την οικογένεια. Αυτοί θα μαζεύονταν, Να σημειώσουμε ότι όταν η αστυνομία τους κάλεσε να παρουσιαστούν, το έκαναν κατευθείαν» λέει ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος εξηγεί ότι ήδη έχει δοθει στον καθένα 3.000 ευρώ πρόστιμο και αναμένονται οι ποινές. Να σημειώσουμε ότι ο φίλος του 20χρονου ιδιοκτήτη του χώρου όπου έγινε το πάρτι, υποστηρίζει ότι ήταν καλεσμένος και όχι διοργανωτής.

Σε ερώτηση του thebest.gr αν είναι οξύμωρο να αναλαμβάνει την υπεράσπισή διοργανωτών κορωνοπάρτι από τη στιγμή που έχει θεσμική θέση ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και τονίζει από αυτή πόσο σημαντική είναι η τήρηση των μέτρων, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε:

«Το επάγγελμα μου είναι δικηγόρος. Αφού ζητήθηκε η βοήθεια μου, δε μπορούσα να αρνηθώ. Δεν πρόκειται άλλωστε για ένα ειδεχθές έγκλημα. Σαφώς πάντα υποστηρίζω ότι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, όμως η δουλειά, είναι δουλειά. Δε σημαίνει ό,τι υιοθετώ αυτό που έκαναν επειδή τους υπερασπίζομαι. Σαφώς αυτή η συνάντησή που σχεδίασαν δεν έπρεπε να γίνει. Είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, είναι νέα παιδιά, το είδαν με αφέλεια. Η δουλειά μου είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, όχι να τους αθωώσω αλλά να τεθεί η υπόθεση στην πραγματική της διάσταση. Θα δούμε τι θα αποδειχθεί στο δικαστήριο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις