Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάναμε γενέθλια και ήρθαν κι "απρόσκλητοι" - Στα δικαστήρια για το κορωνοπάρτι της Οβρυάς

Κάναμε γενέθλια και ήρθαν κι "απρόσ...

Στα δικαστήρια της Πάτρας

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών αναμένεται να βρεθούν σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες για τη διοργάνωση του κορωνοπάρτι το βράδυ του Σαββάτου στην Οβρυά. Οι τρεις άνδρες (δυο 21χρονοι και ο πατέρας του ενός),  κατηγορούνται για παράβαση της ΚΥΑ που επιβάλλει τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Ο βαθμός συμμετοχής καθενός από τους συλληφθέντες θα ξεκαθαριστεί στην ακροαματική διαδικασία.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία, οι 3 συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθούν απευθείας στο αυτόφωρο ή αν θα τους δώσει τριήμερη προθεσμία. Ακόμη ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η υπόθεση να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί παραδέχθηκαν τη διοργάνωση πάρτι σε αποθήκη ιδιοκτησίας του ενός εκ των διοργανωτών, επί της οδού Δημοκρίτου, υποστηρίζοντας, ότι επρόκειτο για γιορτή που στήθηκε, με αφορμή τον εορτασμό γενεθλίων ενός εκ των νεαρών.
Το κάλεσμα απευθυνόταν σε 15 άτομα τα οποία όπως υποστήριξαν οι 21χρονοι  «έφεραν» και τη δική τους παρέα, ανεβάζοντας κατα πολύ τον αριθμό των συμμετεχόντων .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις