Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καυγάς Ηλία Γκοτσόπουλου με Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο fb για την Μενδώνη!

Καυγάς Ηλία Γκοτσόπουλου με Γεράσιμο Σκι...

ΔΕΙΤΕ τον διάλογο

Δημόσια αντιπαράθεση με τον ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο Facebook προκάλεσε μια ανάρτηση του Πατρινού Ηλία Γκοτσόπουλου για την καταιγίδα των αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη αλλά και το αίτημα πολλών καλλιτεχνών να παραιτηθεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ο συμπολίτης εκπαιδευτικός και Δ/ντής Δ/κών Υπηρεσιών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου έγραψε:

«ΣΕΗ (Σύλλογος Ελλήνων Ηθοποιών): Ήξεραν για 20 χρόνια και δε μιλούσαν, ισχυριζόμενοι ότι το πολιτικό  περιβάλλον δεν ευνοούσε αποκαλύψεις. Μάλιστα. Και τώρα που το πολιτικό περιβάλλον ενθαρρύνει αποκαλύψεις και στηρίζει θύματα, ζητούν παραίτηση της πολιτικής προϊσταμένης. Καλό, ε;;;»

Άμεση ήταν η απάντηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση ο οποίος σήκωσε το γάντι και σχολίσε:

«Επιμενετε να στηριζετε μια καθ ολα αποτυχημενη υπουργο συκοφαντωντας εναν ολοκληρο κλαδο!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!Φημες και κουτσομπολια που κυκλοφοριυσαν δεν ηταν ποτε δυνατον να οδηγησουν καποιον να βγει να κατηγορησει κανεναν δημοσια!!!Εμεις καθαριζουμε τα του οικου μας δημοσια και δεν φοβομαστε κανεναν Εχουμε για πρωτη φορα ενα σωματειο ακομματιστο και αν ενοχλει που θεωρει ανικανη την υπουργο προβλημα αυτων που την διορισαν! Ο κλαδος του πολιτισμου δεν αποδεχεται αυτη την ανικανη και απολιτιστη κυρια και ηδη για μας ειναι παραιτημενη!!!! Κανεις επισης απο μας δεν ειχε την θεσμικη θεση της εν λογω κυριας και φυσικα και τις ευθυνες της! Ο,τι και να ηξερε καποιος απο μας ΑΥΤΗ οφειλε να ξερει μιας και αυτη διορισε τον παιδεραστη σε θεσμικη θεση!!!! Δεν το εκανε η Λουιζιδου ουτε καποιος αλλος !!!!»

Απαντώντας στον γνωστό ηθοποιό ο κ. Γκοτσόπουλος έγραψε:

«Gerasimos Skiadaresis Απλά εντυπωσιάζει που το ΣΕΗ έχει ασχοληθεί περισσότερο με την Υπουργό, που επί θητείας της ενθαρρύνονται και προστατεύονται τα θύματα, παρά με τους θύτες, που επί χρόνια απολάμβαναν παντοειδείς καλύψεις.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ηθοποιών είστε και αξιοπρεπείς και αξιόλογοι άνθρωποι και απολαμβάνετε το σεβασμό, το θαυμασμό και την αγάπη μας. Μην επιτρέπετε στο σωματείο να στρέφει την προσοχή αλλού.

Όταν ο πρόεδρος του πειθαρχικού κάνει λόγο για 1.000+ καταγγελίες, ας αρχίσουν κάποτε να τις εξετάζουν και ας αφήσουν το πολιτικό παιχνίδι...»

Για να λάβει την ανταπάντηση του ηθοποιού ο οποίος ανέφερε:

« Ηλια μου ειναι κανεις σας μελος του πιθαρχικου και ξερετε τις συνεδριασεις του;;;; Σε πληροφορω οτι το πειθαρχικο μας επανασυσταθηκε φετος μετα απο 12 χρονια αδρανειας ακριβως για να αντιμετωπισει αυτα τα φαινομενα. Συναδριαζει σταθερα καθε βδομαδα αλλα επειδη ερχονται συνεχως νεες καταγγελιες δεν εχει βγαλει ακομα αποφασεις για κανεναν!!! Εχει ωστοσο στειλει υποθεσεις που ηταν ποινικες σε εισαγγελεις. Οι αλλες που εχουν συβολικο χαρακτηρα ας καθυστερησουν. Δεν μας βιαζουν!!!! Οσον αφορα στην υπουργο απο την πρωτη μερα που φανηκε η ασχετοσυνη της και η ανικανοτητα της στα πολιτιστικα Εχουμε ως κλαδος πολλα να της προσαψουμε!!! Μας εχει καιρο τωρα σε πληρη απαξιωση! Μοναδικο της μελημα να ξεμπλοκαρει καποιες επενδυσεις μεσω της σχεσης της με το ΚΑΣ και να υπγραψει τον 50 ετη δανεισμο των αρχαιοτητων σε ξενα μουσεια!!!!! Εξυπηρετει μονο συμφεροντα Λατση για Ελληνικο και συγκεκριμενων κυκλων!!! Δεν εχει καμμια σχεση με πολιτισμο!!!!!!! Αποτελει βαριδι για την κυβερνηση Μητσοτακη και πιστευω οτι στο σκανδαλο Λιγναδη οι ευθυνες ηταν προκλητικα τεραστιες!!!!! Διορισε με αποκλειστικα δικη της επιλογη εναν ανθρωπο που αποδεικνυεται παιδεραστης!!! Οφειλει να παρει την ευθνη της πραξης της και της επιλογης της και οχι να πεταει ανανδρα το μπαλακι σε αλλους ουτε βα ψευδεται απροκαλυπτα!!!!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις