Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελώνη: Ατυχής η έκφραση Μενδώνη και ο επικοινωνιακός χειρισμός από την ίδια της υπόθεσης Λιγνάδη - BINTEO

Πελώνη: Ατυχής η έκφραση Μενδώνη και ο ε...

Αποστάσεις από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο

Σαφείς αποστάσεις από τα όσα είπε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη πήρε η κυβέρνηση μέσω της Αριστοτελίας Πελώνη. Είπε, ωστόσο ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πρωτοβουλίες για τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στον απόηχο της υπόθεσης Δημήτρη Λιγνάδη η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ενημέρωσε τους πολιτικούς συντάκτες για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει πολύ με φωνές ακόμα και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος που ζητούν την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. 

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε η κα Πελώνη όσο αφορά στους χειρισμούς της υπόθεσης από την ίδια την κα Μενδώνη.

Στο ερώτημα αν συμφωνεί η κυβέρνηση με την έκφραση της υπουργού Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, η κα Πελώνη είπε ότι η έκφραση αυτή είναι ατυχής και αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

 
Είπε ακόμα ότι «ένας ατυχής επικονωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κα Μενδώνη, είναι καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού». 

«Το τελευταίο διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη μια σειρά από αποτρόπαιες πράξεις που έρχονται στο προσκήνιο μετά τις θαρραλέες καταγγελίες θυμάτων», ανέφερε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ξεκινώντας την εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή στήριξε, ενθάρρυνε και παρότρυνε όποιον έχει να καταγγείλει κάτι μεμπτό, να μη φοβηθεί», τόνισε.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις