Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

The Undoing: Πρώτη επιλογή του κόσμου στο HBO, διεκδικεί τέσσερις Χρυσές Σφαίρες

The Undoing: Πρώτη επιλογή του κόσμου στ...

Με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν και Χιου Γκραντ ως ζευγάρι γιατρών στη Νέα Υόρκη συναρπάζει με τις στιγμές μυστηρίου και αγωνίας

Επιβεβαιώθηκε επισήμως: Η πολύκροτη δραματική μίνι σειρά «The Undoing» με τους super stars Νικόλ Κίντμαν και Χιου Γκραντ έγινε η πρώτη σε θεαματικότητα του HBO για το 2020 (το δίκτυο καμάρωσε σε tweet ότι την παρακολούθησαν 12,3 εκατομμύρια θεατές, εκ των οποίων το 48% μέσω διαδικτύου).  Πρόκειται για ένα συνδυασμό μυστηρίου και ψυχολογικού θρίλερ , που κατάφερε να ξεπεράσει σε θεαματικότητα και τους δύο κύκλους του «Big Little Lies», με πρωταγωνίστρια πάλι την Νικόλ Κίντμαν.

Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζιν Χανφ Κόρελιτς «You Should Have Known», παραγωγός και σεναριογράφος είναι ο τηλεοπτικός δημιουργός, Ντέιβιντ Ε. Κέλι, ενώ σκηνοθετεί η Σουζάνε Μπίερ.

Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται τη Γκρέις Φρέιζερ ψυχολόγο, σύμβουλο γάμου, και ο Χιου Γκραντ τον σύζυγό της, Τζόναθαν Φρέιζερ, παιδίατρο-ογκολόγο. Ο κόσμος τους αρχίζει να καταρρέει όταν εκείνος συνδέεται με το θάνατο μιας νεαρής γυναίκας.

Το φινάλε της σειράς παρακολούθησαν συνολικά τρία εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες, σύμφωνα με το Variety και το ΑΠΕ. Η θεαματικότητα του τελευταίου επεισοδίου ήταν αυξημένη κατά 45% σε σύγκριση με το προτελευταίο επεισόδιο και υπερδιπλασιάστηκε από αυτήν της πρεμιέρας.

Η σειρά «The Undoing» είναι υποψήφια για τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ άλλων, στην κατηγορία Καλύτερη Μίνι Σειρά ή Τηλεοπτική Ταινία και επίσης για βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών – Screen Actors Guild.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View