Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τα … κουσούρια που της άφησε ο κορωνοϊός και πώς τα αντιμετώπισε

Γκουίνεθ Πάλτροου:  Τα … κουσούρια που τ...

Η υπέρκομψη star και wellness guru αναφέρθηκε αναλυτικά στην ανάρρωσή της με ειδική διατροφή και αποχή από το αλκοόλ

Tην βλέπουμε συχνά να περπατάει και να αθλείται με το σύζυγό της στην ύπαιθρο ή να χαλαρώνει στον κήπο και στο σπίτι της στη διάρκεια του lockdown. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός και businesswoman που έχει συνδεθεί με το minimal style στην ένδυση και τα wellness trends μόλις ομολόγησε ότι νόσησε από κορωνοιό και μάλιστα δυσκολεύτηκε να τον ξεπεράσει.

Με μια μακροσκελή δημοσίευση στον δημοφιλή ιστότοπό της Goop.com, η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε όλα όσα πέρασε όταν  κόλλησε τον ιό. «Πέρασα Covid-19 πριν από καιρό και μου άφησε ένα αίσθημα πολύ μεγάλης εξάντλησης και ένα είδος νοητικής σύγχυσης», δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα συμπτώματα διήρκεσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τον περασμένο Ιανουάριο, και αφού είχε θεωρητικά αναρρώσει, η 48χρονη star υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν υψηλά επίπεδα φλεγμονής. Έτσι, αποφάσισε να ακολουθήσει τις οδηγίες του ολιστικού γιατρού Dr. Will Cole για να καταπολεμήσει τα υπολείμματα της νόσου στο σώμα της.

«Ακολούθησα μια κετογονική διατροφή πλούσια σε φυτικές τροφές αλλά εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς μπορούσα επίσης να φάω ψάρι και κάποια είδη κρέατος, ενώ έκανα νηστεία από το βράδυ έως τις 11 το πρωί κάθε μέρα και μαγείρευα μόνη μου τα περισσότερα γεύματα».

Εξήγησε επίσης ότι το πρόγραμμα διατροφής δεν περιλάμβανε καθόλου ζάχαρη και αλκοόλ, ενώ πήρε και κάποια συμπληρώματα διατροφής, όπως ωμέγα-3 και 6, βιταμίνες Β, D3 και ψευδάργυρο για να επαναφέρει την ισορροπία στον οργανισμό της. Πλέον δηλώνει ότι νιώθει πολύ καλύτερα, έχει πολλή ενέργεια, παρόλο που δουλεύει πολλές ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View