Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Χειλάκι πετροκέρασο: Η κόρη του Τζουντ Λο, Αιρις, beauty ambassador του Dior στη Βρετανία

Χειλάκι πετροκέρασο: Η κόρη του Τζουντ Λ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ανερχόμενη 20χρονη μας συστήνει το "αόρατο" make up look με προσοχή στο ρουζ και έντονα χείλη (καθώς αδημονούμε να βγάλουμε τη μάσκα)

Πραγματική κούκλα, η 20χρονη κόρη του διάσημου βρετανού ηθοποιού Τζουντ Λο, τράβηξε την προσοχή της σειράς ομορφιάς του οίκου Dior, όπως έχει συμβεί παλιότερα και με τον ίδιο τον statr. Με τη λαμπερή ματιά του 48χρου πλέον- αλλά πάντα γοητευτικού μπαμπά της- και τη φυσιογνωμία της μαμάς της Σάντι Φροστ, η νεαρή Αιρις χρίστηκε Beauty Ambassador για το Ηνωμένο Βασίλειο. Ηθοποιός και μοντέλο, έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο χάρη στο παρουσιαστικό της αλλά και με την αδιαφιλονίκητη επιρροή που ασκεί στα social media, με σχεδόν 400 χιλιάδες followers στο Instagram.

Ετσι, στον Dior την προτίμησαν όπως έχει συμβεί τα περασμένα χρόνια με πασίγνωστες ντίβες, όπως η Κίρα Νάιτλι και η Νάταλι Πόρτμαν.   Η Αιρις  ανακοίνωσε καμαρώνοντας την είδηση  με φωτογραφία στο προφίλ της, όπου είναι βαμμένη - φυσικά- με προϊόντα Dior Beauty. Fluffy φρύδια, λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες, άψογα ενυδατωμένη επιδερμίδα και λίγο ρουζ στα μάγουλα ώστε το κατακόκκινο κραγιόν,  να κάνει τη διαφορά. Γενικότερα όμως, αν δούμε τις εικόνες της στο διαδίκτυο καταλαβαίνουμε πως ακολουθεί την τάση κραγιόν σε διάφορες, έντονες αποχρώσεις με καθόλου μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Με αφορμή το νέο της κατόρθωμα, η Αιρις μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της:

 «Τις περισσότερες μέρες επιλέγω ένα φωτεινό ρουζ και ταιριάζω το κραγιόν μου με αυτό. Το εφαρμόζω στη μύτη μου και ανάμεσα στα μάτια και το αυτιά μου, για να τονίσω τα ζυγωματικά μου. Το τέλειο ρουζ για εμένα είναι το Dior Rouge Blush στην απόχρωση 999, γιατί μέχρι να το δοκιμάσω δεν μπορούσα να βρω ένα ρουζ που να είναι τόσο φωτεινό όσο ένα κραγιόν (γι ‘αυτό πάντα χρησιμοποιούσα το κραγιόν ως ρουζ), αλλά αυτό το προϊόν είναι τόσο τέλειο επειδή είναι πραγματικά φωτεινό. Το αγαπώ!

«Έχω πάρει καταπληκτικές συμβουλές από διάφορους makeup artists όλα αυτά τα χρόνια. Η συμβουλή που θα έδινα σίγουρα στα πιο νέα κορίτσια- και μπορεί να ακουστώ σαν να έχω εμμονή- είναι το ρουζ. Αλλά, όταν ήμουν πιο μικρή σε ηλικία, συνήθιζα να χρησιμοποιώ concealer και foundation και το αποτέλεσμα δεν ήταν πάντα τόσο νεανικό. Έκαναν το δέρμα να φαίνεται αρκετά πιο flat και χωρίς ζωντάνια – νιώθω ότι η νεότερη γενιά ξεχνάει το ρουζ- αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα που χαρίζει είναι super νεανικό και παιχνιδιάρικο, ενώ ταυτόχρονα είναι κομψό και διαχρονικό».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View