Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Callista: Το επετειακό πουγκί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Callista: Το επετειακό πουγκί για τα 200...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η εγχώρια μόδα συντάσσεται στον πανελλήνιο και διεθνή εορτασμό για το 1821 αναδεικνύοντας στοιχεία από τις παραδοσιακές φορεσιές

Eνα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά label στις τσάντες, η Callista Crafts που πολύ συχνά θαυμάζουμε στα πιο stylish κορίτσια της Αθήνας και της επικράτειας γιορτάζει την φετινή μεγάλη επέτειο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης με το δικό της τρόπο: Λανσάρει τη νέα της δημιουργία, ένα ιδιαίτερο πουγκί εμπνευσμένο από την παραδοσιακή φουστανέλα!

«Με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση αποκωδικοποιώ την παραδοσιακή ελληνική φορεσιά και σχεδιάζω αυτό το πουγκί χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο ανάποδο φέσι σαν βάση του και το στολίζω με δερμάτινη φουστανέλα και φούντες του τσαρουχιού», λέει η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, Creative Director της Callista.

Το επετειακό πουγκί διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό (www.callistacrafts.com).

Η Callista crafts έχει ταυτιστεί με το ελληνικό luxury και την iconic tote bag  περισσότερο από κάθε άλλο γυναικείο brand στη χώρα μας. Η  διαδρομή του brand ξεκινά μέσα στην οικονομική κρίση, στα τέλη του 2012- αρχές του 2013, όταν η Ελένη Κωνσταντινίδου και η Σήλια Σιγαλού αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ασχοληθούν με το δέρμα και την τεχνοτροπία του μακραμέ. Ραφινάτη λιτότητα, γήινοι τόνοι, εξαιρετική ποιότητα και ρευστότητα  είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των πολυαγαπημένων πλέον προιόντων τους. Η Callista Crafts έχει εμπνευστεί το όνομα της από την αρχαία ελληνική λέξη «Κάλλος».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View