Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Wide & Distressed: Τα νέα, αγαπημένα τζιν παντελόνια και το styling που απαιτούν

Wide & Distressed: Τα νέα, αγαπημένα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τον Valentino και τη Celine ως τα Zara και τα H&M τα πρωτεία την άνοιξη έχουν η κίνηση, η φθορά και το coolness

Η πιο βασική, παραδοσιακή αγορά, όταν αλλάζει η ενδυματολογική σαιζόν είναι σίγουρα το τζιν παντελόνι. Την άνοιξη- καλοκαίρι 2021, αισιοδοξούμε οι περισσότεροι ότι ο εγκλεισμός της πανδημίας θα χαλαρώσει κάποια στιγμή, οπότε θα απαλλαγούμε επιτέλους από τις πυτζάμες και τις φόρμες, απολαμβάνοντας τη σταθερή αξία της trendy denim αμφίεσης. Κορυφαία luxury brands υποκλίθηκαν σε διαχρονικά σήματα του τζιν, όπως ο Valentino στη Levi’s, ενώ δημοφιλή πολυκαταστήματα ανανέωσαν τις σχετικές σειρές τους, σαν το H&M που έκανε ειδική συνεργασία με τη Lee. Στον επιδραστικό οίκο Celine τα τζιν δέσποσαν φορεμένα με «μπαλαρινάκια» και αθλητικά καπέλα, με την Κάια Γκέρμπερ να μαγνητίζει τα φλας.

Celine

Celine

Celine

Celine

Valentino

Valentino

Etro

Etro

Η σημαντικότερη τάση από εδώ και πέρα βασίζεται στη φθορά και την κίνηση. Τα λεγόμενα wide & distressed jeans κάνουν θραύση. Μιλάμε κυρίως για ψηλόμεσα πατρόν, με χαλαρά μπατζάκια όπου τα υφάσματα έχουν αισθητά σκισίματα και ξεβάμματα. Δεν μιλάμε για «παντελόνες», αλλά για ίσιες, πλούσιες γραμμές στα πόδια. Το μήκος καταλήγει  πάνω ή κάτω από τον αστράγαλο ενώ τίποτα δεν δείχνει ασφυκτικό. Δείχνουμε χαλαρές και cool, εμπνευσμένες από την κουλτούρα των nineties. Τα απλά πουκάμισα, τα μικροσκοπικά ζακετάκια και τα ανδρόγυνα σακάκια αποτελούν τους πιο stylish συνδυασμούς. Τολμήστε επίσης να ξαναντυθείτε με τζιν σαν total outfit.  

Dsquared

Dsquared

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Το χρώμα στα τζιν συγκαταλέγεται επίσης στις καινοτομίες. Όταν ο οίκος Chanel προτείνει ροζ και γαλάζιο παντελόνι σε μοντέλα plus size, το σύνθημα έχει δοθεί εκκωφαντικά. Ταυτόχρονα το λευκό, το μπεζ, το λαδί, το μολυβί διατηρούνται στις βιτρίνες. 

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Zara

Zara

H&M

H&M

Σε κάποια labels πάντως η μέση χαμηλώνει και η κατάληξη «καμπανίζει». Με πρωτεργάτη το Balmain θα δούμε αρκετά bootcut και seventies flared να επιστρέφουν στο προσκήνιο. Μαζί και κάποιες vintage ραφές «αλά παλαιά».

 

Balmain

Balmain

Balmain

Balmain

H&M

H&M

H&M

H&M

Όπως θα παρατηρήσετε στις διαδικτυακές διευθύνσεις των καταστημάτων, τα άνετα «οβάλ» σχήματα, mom, carrot, barrel συνεχίζουν να είναι στη μόδα καθώς καλύπτουν υποδειγματικά τις όποιες ατέλειες στη σιλουέτα, ειδικά αν τα υιοθετήσετε ένα νούμερο παραπάνω. Τέλος, ο έρωτας με τα super skinny pants δεν ξεθωριάζει, οπότε αναγκαστικά υπάρχουν και πάρα πολλές προτάσεις σε αυτόν τον τύπο, για εκείνες που επιμένουν πεισματικά στα στενά και το sexy rock style.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View