Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφτιαξαν ομάδα στο facebook και μοιράζονται τις φοιτητικές τους αναμνήσεις από την Πάτρα

Έφτιαξαν ομάδα στο facebook και μοιράζον...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η ομάδα απαρτίζεται από 130 μέλη που σπούδασαν στην Πάτρα πριν από 40 χρόνια περίπου

Μία ομάδα με πολλές αναμνήσεις από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Πάτρα δημιούργησαν στο facebook άνθρωποι που σπούδασαν στην πόλη και βρέθηκαν ξανά με τη βοήθεια του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για την ομάδα Πάτρα: Τα φοιτητικά μας χρόνια η οποία δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου με σκοπό παλιοί φοιτητές της Πάτρας να μοιράζονται αναμνήσεις από κοινά βιώματα στην πόλη που πέρασαν τα πιο όμορφα και ξέγνοιαστα χρόνια τους.

Μοιραζόμαστε αναμνήσεις από τα μαγαζιά στα οποία διασκεδάζαμε, δημοσιοποιούμε φωτογραφίες από τη φοιτητική μας ζωή και σίγουρα η ομάδα μας έχει μία νοσταλγική διάθεση

«Η ομάδα δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο, στις 28 Φεβρουαρίου 2020, και πλέον αριθμεί 130 μέλη. Πρόκειται για ανθρώπους που σπούδασαν στην Πάτρα κοντά στο 1980. Φυσικά δεν αποκλείουμε και νεότερους» λέει στο thebest.gr ο Γιώργος Χριστοδούλου, ένας εκ των διαχειριστών της σελίδας. Όπως αναφέρει: «Μέσα από αυτή την ομάδα θυμόμαστε τα όμορφα χρόνια που ζήσαμε ως φοιτητές στην Πάτρα. Μοιραζόμαστε αναμνήσεις από τα μαγαζιά στα οποία διασκεδάζαμε, δημοσιοποιούμε φωτογραφίες από τη φοιτητική μας ζωή και σίγουρα η ομάδα μας έχει μία νοσταλγική διάθεση».

Ο κ. Χριστοδούλου σπούδασε στην Πάτρα πριν από 40 χρόνια, στο Τμήμα Μηχανολόγων, ωστόσο οι μήνες από τη ζωή στην πόλη είναι πολλές. «Για έμενα που έχω φύγει εδώ και πολλά χρόνια από αυτή την πόλη, όλα είναι κάπως εξιδανικευμένα στο μυαλό. Επισκέφθηκα την Πάτρα τον Σεπτέμβριο και βρέθηκα στο παλιό μου φοιτητικό σπίτι, στην οδό Φαβιέρου και πραγματικά η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη» μας λέει.

Στόχος είναι η διαδικτυακή ομάδα των παλιών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών να μεγαλώσει και μαζί παράλληλα να πληθύνουν οι αναμνήσεις που μοιράζονται στην ομάδα που γυρνάει τα μέλη πίσω, στο παρελθόν στα χρόνια της αθωότητας.

Η επιστροφή του κ. Χριστοδούλου στην οδό Φαβιέρου, 40 χρόνια μετά

Η Μαρία Κονιδάρη που διαμένει στην Πάτρα και είναι εκ των διαχειριστών της ομάδας έχει αναρτήσει στην ομάδα την παρακάτω φωτογραφία και αναφέρει:

Ακαδημαϊκό έτος 1978-1979!
Παράρτημα: Εργαστήριο ποσοτικής ανάλυσης
Εισαχθέντες το 1977!
Με τον Σπύρο Περλεπέ, ο οποίος διήνυσε σημαντική επιστημονική πορεία στα πανεπιστήμια Πατρών και Ιωαννίνων.

Φυσικά στην σελίδα υπάρχουν κι άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα, από απονομές πτυχίων, από μαθήματα σε εργαστήρια Χημείας αλλά και από ανέμελες στιγμές που μας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις