Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Επιμελητήριο Αχαΐας για την απώλεια του Νάσου Νασόπουλου

Το Επιμελητήριο Αχαΐας για την απώλεια τ...

"Ο φορέας μας αλλά και συνολικά η πόλη έχασε, πολύ νωρίς, έναν σπουδαίο συμπολίτη, που είχε να προσφέρει πολλά ακόμα"

Την παρακάτω ανακοίνωση έκανε το Επιμελητήριο Αχαΐας για την απώλεια του Νάσου Νάσου Νασόπουλου:

Ο Νάσος Νασόπουλος υπήρξε, την τελευταία δεκαετία, πολύτιμος συνεργάτης  της παρούσας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Με τις εξαιρετικές γνώσεις και την πλούσια εμπειρία του, παρουσίαζε προτάσεις που στην μεγάλη τους πλειοψηφία τυγχάνουν μεγάλης ανταπόκρισης από την Διοίκηση του φορέα μας.                                                                                  

Στόχος και όνειρό του ήταν η διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών, επιχειρηματικών και αθλητικών διοργανώσεων στην πόλη μας. από την επεξεργασία και των ζύμωση των προτάσεών του προέκυψε η ανάγκη για ένα ετήσιο πολυδιάστατο φεστιβάλ στην Πάτρα, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Καρπός δε αυτών, ήταν το πιλοτικό ACHAIA FEST 2017 που αγκαλιάστηκε από το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  και προσέλκυσε 60.000 επισκέπτες.           

Είχε ετοιμάσει ολοκληρωμένες μελέτες για ποικίλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, μεταξύ αυτών και  για κλειστή αγορά τύπου Borough Market, όπως και  για διαρκή έκθεση Αχαϊκών προϊόντων που δυστυχώς δεν πρόλαβε.  Η δε επιχειρηματική πρωτοβουλία του με το «ΚΕΛΛΑΡΙ» που ήταν το μοναδικό κέντρο προβολής και προώθησης αμιγώς Αχαϊκών Προϊόντων, είχε ως αφετηρία αυτή την προσπάθεια.                                                                            

Η μεγάλη του εμπειρία στην προετοιμασία φακέλων και την διαχείριση μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων, ήταν καθοριστική στην προσπάθεια που έκανε το Επιμελητήριο Αχαϊας, για την ανάληψη από την πόλη μας, της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.                                              Ο φορέας μας αλλά και συνολικά η πόλη έχασε, πολύ νωρίς,  έναν σπουδαίο συμπολίτη, που είχε να προσφέρει πολλά ακόμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις