Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Μετάι: "Πέταξα το όπλο στη θάλασσα και κρυβόμουν γιατί φοβόμουν τα αντίποινα"

Δολοφονία Μετάι: "Πέταξα το όπλο στ...

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 26χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 32χρονο Μετάι στον κόμβο Κουρτέση

Στη θάλασσα υποστηρίζει ότι πέταξε το όπλο που σκότωσε τον 32χρονο Μάριο Μετάι, ο 26χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα.

Ο 26χρονος Α.Μ. απολογήθηκε για περισσότερο από τέσσερις ώρες στον ανακριτή δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου και για τους λόγους που τον οδήγησαν να κρύβεται μέχρι το περασμένο Σάββατο οπότε και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όπως υποστήριξε στην αστυνομία και τις δικαστικές αρχές δεν είχε καμία πρόθεση ν' αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή και όλα έγιναν πάνω στη συμπλοκή και αρνήθηκε πως ο 31χρονος προφυλακισθείς και φερόμενος ως συνεργός του, τον προέτρεψε να πυροβολήσει κατά του θύματος.

Παράλληλα, απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες στους αστυνομικούς, για το που βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες, προβάλλοντας τον ισχυρισμό, ότι κρυβόταν καθώς φοβόταν τυχόν αντίποινα από το περιβάλλον του 32χρονου.

Ο 26χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

*Με πληροφορίες από εφημερίδα Πελοπόννησο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις