Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Στροφή 180 μοιρών: Ανοίγουν ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho

Στροφή 180 μοιρών: Ανοίγουν ZARA, Pull&a...

Ακολουθώντας το παράδειγμα των jumbo για αγορές click inside και click away

Στροφή 180 μοιρών από την πολυεθνική Inditex και ανοίγουν ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho και τις κόκκινες εποχές με το μοντέλο click inside.

Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν τα στελέχη της θυγατρικής στην Ελλάδα με τα κεντρικά στην Ισπανία.

Ο λόγος που δεν λειτουργήσαν τα καταστήματα του ομίλου στις "κόκκινες” περιοχές το περασμένο Σάββατο και σήμερα Δευτέρα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προλάβαιναν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα -το ΦΕΚ δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
 
Η Intitex ακολουθεί το παράδειγμα των Jumbo τα οποία παρόλου που λειτουργήσαν με την μέθοδο click inside το Σάββατο, ξαφνικά έβγαλαν ανακοίνωση ότι τα καταστήματα θα μείνουν εκτελώς κλειστά από Δευτέρα σε Αθήνα, Πάτρα και Χαλκίδα. Τα καταστήματά στις εν λόγω περιοχές όντων έμειναν κλειστά χτες, ωστόσο, από το μεσημέρι η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν με click inside από σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις