Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγωγές Τσίπρα σε Κουρτάκη - Παπαχρήστο για τη βίλα στο Σούνιο

Αγωγές Τσίπρα σε Κουρτάκη - Παπαχρήστο γ...

Mε δικηγόρους τον Μαντζουράκη και τον Καμπαγιάννη

Επιδόθηκαν το πρωί της Τρίτης οι δύο αγωγές του Αλέξη Τσίπρα κατά και των δημοσιογράφων Γιώργο Παπαχρήστο (ΤΑ ΝΕΑ) και Γιάννη Κουρτάκη (Παραπολιτικά) σχετικά με όσα είχαν γράψει για τη βίλα που νοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι "δικηγόροι του Αλέξη Τσίπρα ανέλαβαν ο Γιάννης Μαντζουράνης, με αδιάλειπτη πολυετή παρουσία στο χώρο των ποινικών και διοικητικών δικαστηρίων, και ο Θανάσης Καμπαγιάννης, μέλος τους ΔΣ του ΔΣΑ και ευρύτερα γνωστός από τον αγώνα που έδωσε μαζί με άλλους δικηγόρους προκειμένου να καταδικαστούν οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής".

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, "αν και οι εναγόμενοι κλήθηκαν με εξώδικο που τους επιδόθηκε να ανακαλέσουν τα ψεύδη και συκοφαντίες τους σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με εξοχική κατοικία που ο τελευταίος νομίμως μισθώνει στο Σούνιο, αρνήθηκαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια. Αντίθετα συνέχισαν με ειρωνείες, υπαινιγμούς και χαρακτηρισμούς την πολιτικώς καθοδηγούμενη και "επιτελικώς" συντονισμένη επιχείρηση κατασυκοφάντησης και σπίλωσης του Αλέξη Τσίπρα.

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις