Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Επίδομα θέρμανσης: Την Παρασκευή οι πρώτες πληρωμές

Επίδομα θέρμανσης: Την Παρασκευή οι πρώτ...

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τα ποσά

Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης, όπως και τα σχετικά παραδείγματα ανά περιοχές.
Η βάση υπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης είναι στα 220 ευρώ. Το ποσό αυτό θα πολλαπλασιάζεται με τον ειδικό συντελεστή που ισχύει για τον οικισμό της κύριας κατοικίας. Το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10% για κάθε παιδί. Σημειώνεται ότι το επίδομα δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 80 ευρώ και μεγαλύτερο των 650 ευρώ.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται οι πρώτες πληρωμές επιδόματος θέρμανσης σε περίπου 700.000 δικαιούχους. Το επίδομα, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, κυμαίνεται από 80 έως και 650 ευρώ . 

Όπως δήλωσε ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη ( στον Real FM), έχει γίνει εξατομικευμένη προσέγγιση των δικαιούχων με αποτέλεσμα μια οικογένεια με δύο παιδιά στην Αττική η οποία πέρυσι δικαιούνταν , ανεξαρτήτως περιοχής 106 ευρώ φέτος να  δικαιούται 96 ευρώ εάν διαμένει στη Βουλιαγμένη αλλά 249 ευρώ εάν μένει σε ορεινές περιοχές του νομού, όπως στο Δήμο Αχαρνών. Στο κέντρο της Αθήνας, το επίδομα για τη συγκεκριμένη οικογένεια διαμορφώνεται σε 116 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις