Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινό Καρναβάλι: Τι απαντά η Ήρα Κουρή για αισθητική και "διαύγεια" στην Τελετή Έναρξης

Πατρινό Καρναβάλι: Τι απαντά η Ήρα Κουρή...

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς του Πατρινού Καρναβαλιού

Aπάντηση στα σχόλια για την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού δίνει η Πρόεδρος της Κοινωφελούς του Πατρινού Καρναβαλιού Ήρα Κουρή με σχετική ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής: "Ο Δήμος Πατρέων και η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας ευχαριστούν όλους τους συντελεστές της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 και όλα τα ΜΜΕ που την πρόβαλαν. Τα στατιστικά στοιχεία, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας, αποδεικνύουν ότι ο κόσμος αγκάλιασε την τελετή τηλεοπτικά και διαδικτυακά

Λόγω της πανδημίας, τα απαραίτητα μέτρα και η απαγόρευση δεν καθιστούσαν εφικτή την πραγματοποίηση της τελετής όπως την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Την τηλεοπτική παραγωγή συγκεκριμένου καλλιτεχνικού έργου ανέλαβε εταιρεία που εδρεύει στην Πάτρα και διαθέτει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να τη φέρει σε πέρας. Η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας κινήθηκε με διαφάνεια και διαύγεια προκειμένου να εξασφαλίσει την αρτιότητα της καλλιτεχνικής τηλεοπτικής παραγωγής, για την οποία εργάστηκαν 21 άτομα, επαγγελματίες και καταξιωμένοι για την δουλειά τους, πλαισιωμένοι από μουσικούς - μέλη του Σωματείου επαγγελματιών μουσικών Δυτικής Ελλάδας, μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και ερασιτέχνες ηθοποιούς. Στις υποχρεώσεις της εταιρείας παραγωγής ήταν η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του προϊόντος σε live streaming και η διανομή δωρεάν του υλικού σε τοπικά - περιφερειακά κανάλια για την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της τελετής, καθώς και σε πλήθος sites σε όλη την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 έφτασε σε όλο τον κόσμο και τα σχόλια ήταν θερμά και συγκινητικά, ειδικά των ομογενών μας.

Τηρήσαμε επίσης τα υγειονομικά πρωτοκόλλα με σχολαστική διαδικασία, όπως προβλεπόταν, αφού προχωρήσαμε έχοντας την ειδική άδεια της Γενικής Γραμματείας Πολιτιστικής Προστασίας, διενεργήθηκαν σε όλους τους συντελεστές rapid test, έγινε θερμομέτρηση όλων των συντελεστών και παρευρισκόμενων πριν την είσοδο στο Δημοτικό Θέατρο και στους χώρους που έγιναν οι τηλεοπτικές συνδέσεις και εξασφαλίστηκε η αδειοδότηση αυστηρών όρων για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ενήργησε με απόλυτη διαφάνεια και με απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του Δήμου και των πολιτών και σε αυτή την περίπτωση, ακριβώς όπως πράττει σε κάθε της δραστηριότητα, αποδεικνύει και τεκμηριώνει την σχέση αυτή που αποτελεί πρωτεύον και κύριο μέλημά της. Ταυτόχρονα, με την πρωτοβουλία της κέρδισε την μέγιστη δημοσιότητα της τελετής έναρξης μεταφέροντας το ελπιδοφόρο μήνυμα του Καρναβαλιού σε κάθε άκρη κρατώντας το ζωντανό, κόντρα στην κατήφεια των ημερών".

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις