Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απόστολος Γκλέτσος: Μάλλον είμαι θετικός στον κορωνοϊό

Απόστολος Γκλέτσος: Μάλλον είμαι θετικός...

Τι είπε ο ηθοποιός

Ένα rapid test που έκανε σε ένα σπίτι και το αποτέλεσμα που… μάλλον είναι θετικό. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε ότι του «έφυγε η ψυχή».
 
«Είμαι έτοιμος να χαιρετίσω τον μάταιο τούτο κόσμο κι εσύ χαμογελιέσαι τόση ώρα» ήταν η… παρατήρηση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος στη Ναταλία Γερμανού για όσα είπε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα Δεν Γίνεται» πριν τον καλωσορίσει στον «αέρα» της εκπομπής του Alpha.

Ο Απόστολος Γκλέτσος άφησε τους πάντες… «παγωτό» λέγοντας πως βγήκε ένα rapid (test) και μάλλον είναι θετικός στον κορονοϊό. «Έκανες τεστάκι ε;» τον ρώτησε η Ναταλία Γερμανού και η απάντησή του ήταν «μου έφυγε η ψυχή».

«Το μόνο θετικό σε όλο αυτό το αρνητικό είναι ότι δεν μου το έχει κάνει γιατρός, ούτε καν νοσηλευτής. Τώρα περιμένουμε και το κανονικό. Αλλά εσύ μη χαμογελάς τόσο πολύ γιατί εγώ μπορεί να έχω κορονοϊό. Δεν έχω συμπτώματα. Σε ένα σπίτι πήγα και του το κάνανε και καθηλώθηκα» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τώρα, ο γνωστός ηθοποιός είναι σε καραντίνα στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας (25.01.2021) είπε ότι θα κάνει μοριακό τεστ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight