Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι συμβαίνει με τον γοητευτικό ηθοποιό Άρμι Χάμερ;

Τι συμβαίνει με τον γοητευτικό ηθοποιό Άρμι Χάμερ;

Πρώην σύντροφοι του τον εκθέτουν αφήνοντας υπόνοιες για διαθέσεις που φτάνουν και τον…κανιβαλισμό

Συμβαίνει κάτι περίεργο με τον γοητευτικό Αμερικανό ηθοποιό Άρμι Χάμερ ή όχι, διότι τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας σε ξένα ειδησεογραφικά σάιτ, πληροφορίες ότι η πρώην σύντροφος του γόη ηθοποιού, Courtney Vucekovich ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί πως ο Χάμερ εκδήλωσε πιθανή συμπεριφορά ενός wannabe Hannibal Lecter – Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Ήθελε να με κάνει barbecue και να με φάει, είπε η Courtney Vucekovich, αφήνοντας τους πάντες αποσβολωμένους και ιδιαίτερα το Χόλυγουντ. Μάλιστα ακόμη και μία αστήριχτη φήμη να είναι, ήδη άρχισαν οι συνέπειες για τον Άρμι Χάμερ καθώς έχασε το ρόλο στην ρομαντική κομεντί «Shotgun wedding» όπου ήταν να παίξει.

Αλήθεια ή ψέματα λοιπόν.

Όπως γράφει το flix.gr, πριν από λίγες μέρες η ιστορία έγινε viral. Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποια screenshots που επικαλούνται ότι αποτελούν αληθινές ιδιωτικές συνομιλίες του Άρμι Χάμερ με ερωμένη(ες) του, κατά τις οποίες ο ηθοποιός αφήνει ελεύθερη την… φαντασία του, που φτάνει μέχρι τον... κανιβαλισμό. Τον φτιάχνει να «τους κόψει το κεφάλι», να «ξεριζώσει την καρδιά τους και να την κρατήσει στα χέρια του», ακόμη και «να φάει κομμάτια τους».

Στην αρχή όλα ακούστηκαν αρκετά «κίτρινα», ακραία και εντελώς τραβηγμένα από τα μαλλιά, και μια πρώτη αντίδραση ήταν ότι τα μηνύματα είτε είναι ψεύτικα, ή έστω αλληγορικά και δεν αφορούν κανέναν.

Μέχρι που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διάφορες γυναίκες που έχουν συνδεθεί με τον ξανθό και γαλανομάτη ηθοποιό του Οσκαρικού «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου» άρχισαν να εμφανίζονται και να κάνουν δηλώσεις, μιλώντας για κακοποίηση («ήταν παθιασμένος με το να πίνει το αίμα μου, με τρέλανε, με έκανε να πιστέψω ότι αυτό το κάνει από πάθος κι αγάπη»).

Δημόσια, πήρε θέση και η συγγραφέας Tζέσικα Σιένσιν Χενρίκεζ, η οποία έβγαινε με τον Χάμερ το φθινόπωρο του 2020 ενώ πρόσφατα μία δημοσιογράφος του Esquire αποκάλυψε ότι ο Χάμερ είναι γνωστός στην πιάτσα: «Μιλώντας με μία πολύ διάσημη κι αξιαγάπητη ηθοποιό πριν χρόνια, με παρακάλεσε να σταματήσω την ηχογράφηση για λίγο και μου είπε off the record όλα αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα».

Ταυτόχρονα, δεν τον βοήθησαν και κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες που τον δείχνουν να πίνει και να κάνει κόκες όσο οδηγεί.

Φυσικά το Χόλιγουντ δεν συγχωρεί και πολλά πια κι όπως προείπαμε, άρχισαν τα παρατράγουδα καθώς μία μέρα πριν έσκασε η ανακοίνωση ότι ο 34χρονος Άρμι Χάμερ που είναι και φρεσκοχωρισμένος από τη γυναίκα του Elizabeth Chambers, με την οποία απέκτησε και 2 παιδιά, απομακρύνθηκε από το φιλμ «Shotgun Wedding», την ρομαντική κομεντί που θα γύριζε με την Τζένιφερ Λόπεζ στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν θα σχολιάσω όλες αυτές τις μαλ…. που κυκλοφόρησαν. Αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί δέχομαι μία μοχθηρή επίθεση και δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου εν μέσω όλων αυτών και να πάω στον Άγιο Δομίνικο για 4 μήνες για να γυρίσω ταινία ...», είπε εξοργισμένος ο ίδιος.

Οι πιο πρόσφατες ταινίες όπου παίζει είναι το ριμέικ της "Ρεβέκκας" του Χίτσκοκ και το "Θάνατος στο Νείλο" σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα που θα βγει αργότερα μέσα στο 2021 στις αίθουσες, με καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight