Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ματίνα Παγώνη: "Βάφομαι από τα 17 μου" - Οι μίνι φούστες και η απόφαση να μην κάνει παιδιά

Ματίνα Παγώνη: "Βάφομαι από τα 17 μ...

Αποκαλυπτική η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών και λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στα Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτης στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.
Για την προσωπική, την επαγγελματική όσο και για την καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, φιλοξενούμενη της Ελεονώρας Μελέτη, η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών και λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη.

Τα παιδικά χρόνια – Η ιατρική καριέρα
Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η κα Παγώνη αποκάλυψε πως ως μοναχοπαίδι ήταν «κακομαθημένη», και με τον πατέρα της να είναι ιδιοκτήτης λατομείου, μεγάλωσε χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι βαφόταν από τα 17 της, ενώ είχε φορέσει και μίνι φούστα παρότι ζούσε στην επαρχία και τα πράγματα ήταν «περιορισμένα»:

«Είναι απλά τα πράγματα: Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Υπήρχε ένα πρόβλημα: Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Ήταν λίγο διαφορετικά, ήταν άλλες εποχές. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη, άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Είχα φορέσει τότε και μίνι (σ.σ. φούστα) και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν».
Όσον αφορά την απόφασή της να ασχοληθεί αργότερα με την ιατρική, η κα Παγώνη δήλωσε πως αρχικά είχε επιλέξει την κτηνιατρική αλλά άλλαξε γνώμη και αφού σπούδασε στο εξωτερικό, έγινε παθολόγος.

Η γνωριμία με τον σύζυγο – Η απόφαση να μην κάνει παιδιά
Η κα Παγώνη αποκάλυψε πώς γνώρισε και τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επίσης παθολόγος. Όπως δήλωσε, κάνοντας το αγροτικό της στο νησί της Λήμνου, γνώρισε τον άνδρα με τον οποίο αργότερα παντρεύτηκε και με τον οποίο είναι ακόμα μαζί. Όσον αφορά το γεγονός πως και οι δύο έχουν το ίδιο επάγγελμα, αποκάλυψε πως αυτό διευκολύνει τα πράγματα.

Για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά, η κα Παγώνη δεν δίστασε να δηλώσει πως «τα μικρά παιδιά τα αγαπώ, μου αρέσει να παίζω μαζί τους, αλλά μέχρι εκεί».
Η ιατρική σταδιοδρομία και ο συνδικαλισμός
Μιλώντας για την ενασχόλησή της με τον συνδικαλισμό στον ιατρικό κλάδο με τον οποίο ασχολείται, η κα Παγώνη υπογράμμισε πως είναι κάτι πολύ δύσκολο, αφού απαιτεί να μην αθετήσεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ώστε να ασχοληθείς με τον συνδικαλισμό ή το αντίστροφο. Αυτό, όπως σημείωσε, είναι πολύ κουραστικό, καθώς απαιτεί σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας, ώστε να διεκπεραιωθούν όλες οι εκκρεμότητες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight