Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δέκα σεισμοί σε λιγότερο από μια ώρα στη Δυτ. Ελλάδα- 4,9 ο μεγαλύτερος- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δέκα σεισμοί σε λιγότερο από μια ώρα στη...

Συνεχής ενημέρωση

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, επίκεντρο του πρώτου σεισμού, ο οποίος ήταν και αυτός που έγινε περισσότερο αισθητός ήταν το χωριό Σεργούλα Φωκίδας. Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, μάλιστα, αναθεώρησε σε 5,1 Ρίχτερ το μέγεθος του,

12:59: Και νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 ρίχτερ. Πρόκειται για τον δέκατο της βραδιάς!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 9 απανωτές σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν σε διάστημα μικρότερο της μίας ώρας το βράδυ της Τρίτης, όλες με επίκεντρο την περιοχή των νότιων παραλίων της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, οι σεισμοί έγιναν αισθητοί μέχρι και στα Ιόνια Νησιά!

 

12:36: Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, και δεύτερος σεισμός με χρονική απόσταση -ξανά- μικρότερη του ενός λεπτού. Αυτή τη φορά είχε ένταση 4,4 ρίχτερ και επίκεντρο 17 Χλμ. Βορειοδυτικά του Αιγίου, με εστιακό βάθος τα 5 χιλιόμετρα.

12:35: Και νέα ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην περιοχή. Είχε ένταση 4,3 βαθμούς της κλιμάκας ρίχτερ και επίκεντρο 16 Χλμ. Βόρεια του Αιγίου.

12:30: Με διαφορά μικρότερη από 1 λεπτό μάλιστα σημειώθηκε και δεύτερη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 ρίχτερ 20 Χλμ. ΒΑ της Ναυπάκτου

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε 12 λεπτά μετά τις 12 τα μεσάνυκτα 15 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Ναύπακτου. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε περιοχής της Πάτρας, της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας. Αισθητός και στην Αθήνα καθώς και στα Ιόνια νησιά ο σεισμός. 

Συνεχείς οι μετασεισμικές δονήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις