Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Πρόταση ν’ ανοίξουν τα μαγαζιά 18 Ιανουαρίου με click in shop

Κορωνοϊός: Πρόταση ν’ ανοίξουν τα μαγαζι...

Π. Σταμπουλίδης: Υπάρχει πρόταση για άνοιγμα, για ένδυση, υπόδηση & χρυσοχοΐα

Να ανοίγουν τα μαγαζιά και να λειτουργήσει ξανά το λιανεμπόριο την άλλη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, θέλει το υπουργείο Ανάπτυξης. Όπως αποκάλυψε μιλώντας το πρωί της Τρίτης (12.01.2021) στον ΑΝΤ1 ο γγ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προταθεί να ανοίξουν στις 18 του μήνα με τη μέθοδο click in shop, τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας.

Click4more Lockdown τύπου Μαρτίου αν δεν υπάρξει βελτίωση – «Όχι» στο click in shop
Πρόκειται για καταστήματα που παραδοσιακά κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους την περίοδο των εκπτώσεων, η οποία ξεκίνησε ήδη από χθες (11.01.2021) τόνισε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Την τελική απόφαση, φυσικά, θα πάρουν οι αρμόδιοι αφού πρώτα η πρόταση για τα μαγαζιά συζητηθεί από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, που θα εξετάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα αποφασίσει αν πρέπει να δώσει το ΟΚ για το άνοιγμα του λιανεμπορίου ή όχι. Αν δοθεί το «πράσινο φως», θα το ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον γγ, υπάρχει πρόταση από την πλευρά του υπουργείου να λειτουργήσει όλη η αγορά με τους απαραίτητους κανόνες, καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβαδίσει η λειτουργία της αγοράς με την πανδημία, καθώς έχει αποδειχθεί πως όταν τα μέτρα τηρούνται δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση.

 
Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις