Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι και πρόστιμα λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι και πρόστιμα λί...

Μάλιστα βάση του σχεδίου οι έλεγχοι θα ενταθούν μετά τις 10 και ο «συναγερμός» θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Σαρωτικοί έλεγχοι από κλιμάκια της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη στους κεντρικούς πεζόδρομους της Πάτρας λίγες ώρες πριν την αλλαγή του έτους. Στόχος να δοθεί τέλος στα φαινόμενα του συνωστισμού σε δρόμους-πεζοδρόμους και έξω από καφέ στην Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δίνεται τέλος στην επιείκεια με την οποία αντιμετωπίστηκε η κατάσταση μέχρι αυτή την ώρα λόγω της εορταστικής περιόδου και ότι από τώρα και στο εξής θα πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα.

Μάλιστα βάση του σχεδίου οι έλεγχοι, βρίσκονται σε εξέλιξη, θα ενταθούν μετά τις 10 και ο «συναγερμός» θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι Αστυνομικοί "διώχνουν" τον κόσμο έξω από τα μαγαζιά όπου βρίσκονται όρθιοι πίνοντας τον καφέ ή το ποτό τους και μιλούν με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων υποδεικνύοντάς τους τα νόμιμα. Το "κρυφτούλι" με τις αστυνομικές Αρχές εξελίσσεται κυρίως στους πεζοδρόμους της Αγίου Νικολάου και της Ρήγα Φεραίου. αλλά και στις πλατείες Γεωργίου και Όλγας. 

Η εντολή προς τα κλιμάκια είναι σαφής: Να δράσουν αποτελεσματικά. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις