Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών: Είναι ολισθηρός ο κατήφορος κ. Πελετίδη

Ώρα Πατρών: Είναι ολισθηρός ο κατήφορος ...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών επισημαίνεται:

Από την επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων και το γραφείο τύπου του,  που χρησιμοποιεί ως εργαλείο και ιδιοκτησία της η Δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, μας εγκαλεί και μας προκαλεί να απαντήσουμε γιατί ψηφίσαμε λευκό στην Οικονομική επιτροπή "για την προμήθεια γευμάτων για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου". Δυστυχώς για αυτούς, ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
1. Έχουμε σε αρκετά θέματα επανειλημμένως  ζητήσει, μετά τις αλλαγές στην Οικονομική Επιτροπή από τον κ. Θεοδωρικάκο, που αύξησε τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, αποδυναμώνοντας το έργο ελέγχου του Δημοτικού Συμβουλίου,  να υπάρχει αιτιολόγηση-εισήγηση και συνδρομή επί των προτάσεων, διακηρύξεων, διαγωνισμών από τη Νομική υπηρεσία του Δήμου ώστε να υπάρχει θωράκιση των αποφάσεων της Οικονομικής επιτροπής, χωρίς να γίνεται δεκτό το αίτημά μας.

2. Έχουμε προτείνει στη δημοτική αρχή να δίνονται γεύματα σε ΟΛΑ τα σχολεία χωρίς διακρίσεις όπως και να δοθούν tablets σε άπορες οικογένειες. Αυτό είναι και παραμένει ένα διαχρονικό αίτημα προς όλες τις κυβερνήσεις να χρηματοδοτούν τέτοιες ενέργειες. Έτσι η δημοτική αρχή αντί να δημιουργήσει ένα ενωτικό κλίμα  διεκδίκησης προς τη σημερινή κυβέρνηση, προτίμησε με ανακοινώσεις αλλά και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να επιτίθεται κατά της Ώρας Πατρών.

3. Διαφωνούμε και έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη με τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων των πατρινών από τη Δημοτική Αρχή. Απευθείας αναθέσεις,  φωτογραφικοί διαγωνισμοί, υπερτιμολογήσεις προϊόντων (αγορά αντισηπτικών σε τριπλάσια τιμή, γάντια διπλάσια τιμή από επιχείρηση τής Θεσσαλονίκης). Το κερασάκι στην τούρτα δε, είναι η επιβάρυνση με δεκάδες χιλιάδες ευρώ των ταμείων του Δήμου με τους εσφαλμένους τρόπους χειρισμού της περίπτωσης ΑΣΟ, όπου με υπαιτιότητα του Δήμου (έχετε εκδώσει και σχετική βεβαίωση) θα υποχρεωθεί ο Δήμος, για ένα έργο που θα έπρεπε να είχε ήδη τελειώσει να πληρώσει αυτό που λέει ο λαός πανωπροίκια.

Κύριε Δήμαρχε στο προσωπικό του προφίλ ο ΑΜΙΣΘΟΣ άτυπος σύμβουλος σας σε θέματα τύπου, Στάθης Κεραμιδάς αφού διαστρεβλώνει τα γεγονότα, στα σχόλια..... δήθεν αγανακτισμένοι...."προτρέπουν να πάρουν καδρόνια και να μας πάρουν στο κυνήγι"....επιδοκιμαζόμενοι από το ΑΜΙΣΘΟ συνεργάτη σας.

Σας καλούμε να καταδικάσετε δημόσια αυτές τις συμπεριφορές και να τον αποπέμψετε από συνεργάτη σας, άλλως είστε συνυπεύθυνος και ηθικά υπεύθυνος για τον φανατισμό και ηθικός αυτουργός για τυχόν εκτροπές εις βάρος μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιλαμβάνονται όλοι, κ. Δήμαρχε, ότι γίνεται από την Δημοτική Αρχή υπερπροσπάθεια για αλλαγή της ατζέντας μετά τη θεσμική σας εκτροπή, αλλά το μόνο που καταφέρνετε είναι να οδηγείστε σε ολισθηρό κατήφορο και αδιέξοδα. Σας καλούμε να επανέλθετε στον σεβασμό των δημοκρατικών διαδικασιών και θεσμικών λειτουργιών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις