Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Mac x Celia Kritharioti Χmas Kit: Είναι κόκκινο, λαμποκοπά και το θέλουμε

Mac x Celia Kritharioti Χmas Kit: Είναι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Glitter τσαντάκι με καλλυντικά απέφερε η συνεργασία του διάσημου beauty brand με την διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια

Όταν η μόδα και η ομορφιά ενώνουν τις δυνάμεις τους, τότε μόνο όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν: Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, συνεργάστηκε με την Mac Cosmetics για να δημιουργήσουν το πιο glamorous χριστουγεννιάτικο kit για τις φετινές γιορτές.

To Mac x Celia Kritharioti Xmas Kit, αποτελείται από ένα κόκκινο, συλλεκτικό glitter clutch, με την υπογραφή της designer και περιέχει δύο αγαπημένα Mac  προϊόντα, τo best seller, InExtreme Dimension 3D Black Lash Mascara σε mini size για να το έχουμε  πάντα μαζί μας και το Grand Illusion Liquid Lip Colour στην κόκκινη απόχρωση «It’s Just Candy», για εκθαμβωτική λάμψη στα χείλη.

Η συνεργασία αυτή είναι εμπνευσμένη από την κατακόκκινη  συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη για τα φετινά Χριστούγεννα, με τίτλο Celia Kritharioti Couture Red For Hope Xmas 2020 Collection. Όπως δήλωσε και η ίδια, το κόκκινο χρώμα αποτέλεσε την έμπνευση και το κύριο χαρακτηριστικό για τη δημιουργία μίας συλλογής που όχι μόνο θα φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους, αλλά και θα ενισχύσει την ελληνική μόδα, έναν τομέα που τώρα χρειάζεται υποστήριξη, περισσότερο από ποτέ.

Αναζητήστε το δωράκι αυτό στο www.maccosmetics.gr και στα e–shops των καταστημάτων Attica και Galerie De Beaute. Μοντέλο της καμπάνιας είναι η ίδια η Celia.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View