Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σήμερα ο τελικός του GNTM 3 - Οι δοκιμασίες για τους υποψήφιους νικητές

Σήμερα ο τελικός του GNTM 3 - Οι δοκιμασ...

Ο Έντουαρντ Στεργίου αποχώρησε από τον ημιτελικό του GNTM 3

Απόψε, Τρίτη 15/12 τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3 φτάνουν στο τέλος της λαμπερής και δύσκολης διαδρομής του ριάλιτι του Star. Ο ημιτελικός της Δευτέρας έγινε αναμέσα στην Παρασκευή Κερασιώτη, τον Αιμιλιάνο Μάρκου, τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τον Έντουαρντ Στεργίου. Από το σπίτι του GNTM 3 μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό αποχώρησε ο «ξανθός άγγελος» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, Έντουαρντ Στεργίου.

Στο τρέιλερ του τελικού του GNTM 3 είδαμε ότι η πρώτη δοκιμασία του τελικού είναι ένα catwalk με τρία περάσματα, και τα υπόλοιπα μοντέλα είναι προηγούμενοι παίκτες του ριάλιτι από το bootcamp. Στο τέλος της δοκιμασίας θα φύγει ένας παίκτης και θα μείνει η τριάδα του τελικού. Στο δεύτερο σκέλος θα έχουμε διπλή φωτογράφιση. Στο πρώτο μέρος οι τρεις φιναλίστ θα ποζάρουν με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, ενώ στο δεύτερο θα πλαισιώνονται από μοντέλα που δεν γνωρίζουν - με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight