Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Με Φουρέιρα, Τάμτα, Melisses: Bραβεία Mad ως λαμπερό christmas show στις 27 Δεκεμβρίου

Με Φουρέιρα, Τάμτα, Melisses: Bραβεία Ma...

Αναμένονται στο Mega εντυπωσιακά acts με παρουσιαστή το Θέμη Γεωργαντά αλλά και δυνατές απονομές

Η πλειοψηφία από εμάς έχουμε κάνει την tv τη βασική μας διασκέδαση τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού της πανδημίας. Ετσι, όταν το πρόγραμμα τονώνει το γιορτινό πνεύμα των ημερών το απολαμβάνουμε. Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, ο δημοφιλής και διαχρονικός μουσικός θεσμός Mad Video Music Awards θα μας κρατήσει συντροφιά για 17η χρόνια, αυτή τη φορά από το σπίτι μας μέσα από ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show.

Τα Mad Video Music Awards 2020 σε συνεργασία με το Mega υπόσχονται να παρουσιάσουν ένα υψηλών προδιαγραφών θέαμα την μεθεπόμενη των Χριστουγέννων, δηλαδή την Κυριακή 27/12 στις 9μμ, αφού για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα προβληθεί ένα event μέσα από τις κινηματογραφικού τύπου κάμερες ARRI ALEXA. Με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και στα backstage την Konnie Metaxa θα απολαύσουμε  εντυπωσιακά acts με αγαπημένους καλλιτέχνες. Με σειρά εμφάνισης, ο Mad Clip με τη Josephine, η Λένα Ζευγαρά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Toquel, η Τάμτα, ο SNIK, η Έλενα Παπαρίζου με τον Solmeister και τη Marseaux, οι Μelisses με τη Natasha Kay θα χαρίσουν έντονες μουσικές στιγμές από τη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020.

Τέλος, θα δούμε δυνατές απονομές και βραβεύσεις με ανατρεπτικούς απονεμητές, από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View