Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Αντρέα Μποτσέλι: Αυτό το Σάββατο σε Christmas mood, livestream από την Πάρμα της Ιταλίας

Αντρέα Μποτσέλι: Αυτό το Σάββατο σε Chri...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με χριστουγεννιάτικα άσματα και κομμάτια του νέου του άλμπουμ «Believe» (25 ευρώ τα εισιτήρια)

Toν ακολουθεί ο τίτλος της «ωραιότερης φωνής στον κόσμο», διαθέτει αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και θεωρείται ένας από του σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Επίσης κατέχει ρεκόρ Γκίνες καθώς έχει καταλάβει ταυτόχρονα και τις τρεις πρώτες θέσεις στα αμερικανικά charts στην κλασική κατηγορία.  Μετά την μεγαλύτερη livestream συναυλία της χρονιάς για το Πάσχα, ο διάσημος και αναμφίβολα κοσμαγάπητος ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι επιστρέφει στις οθόνες μας, εν όψει Χριστουγέννων. Σε μια πολυαναμενόμενη συναυλία, με τίτλο «Believe in Christmas», ο κορυφαίος λυρικός ερμηνευτής θα εμφανιστεί στο ιστορικό Teatro Regio di Parma στην Ιταλία, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου απευθυνόμενος στο παγκόσμιο ακροατήριο.

Όπως η συναυλία του Πάσχα, έτσι και αυτή, θα μεταδοθεί μέσω livestream , θα υπάρχουν όμως κάποιες διαφορές. Αρχικά, δεν θα προβληθεί παράλληλα σε όλες τις χώρες, αλλά θα μεταδοθεί ανάλογα με την ζώνη υψηλής ακροαματικότητας. Στην χώρα μας θα μεταδοθεί π.χ. στις 10 το βράδυ.

Παράλληλα, η συναυλία δεν θα είναι δωρεάν, όπως την προηγούμενη φορά, ούτε θα μπορεί να προβληθεί on demand. «Το Believe in Christmas δεν θα είναι διαθέσιμο για on-demand παρακολούθηση μετά την πραγματοποίηση του, και χωρίς κοινό στο Teatro Regio di Parma, ο μόνος τρόπος για να το παρακολουθήσετε θα είναι με εισιτήριο για την livestream προβολή» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του Andrea Bocelli, με τίτλο «Believe», που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις 13 Νοεμβρίου 2020. Επιπλέον θα απολααύσουμε κάποια από τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια του τενόρου, τον οποίο θα συνοδεύει ορχήστρα, αλλά και  καλλιτέχνες-έκπληξη. Ο Franco Dragone, γνωστός για τη δουλειά του με το Cirque Du Soleil, θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής, επομένως περιμένουμε μία εντυπωσιακή εκδήλωση. Τα εισιτήρια για την εικονική συναυλία κοστίζουν 25$. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

Συναρπαστικός ερμηνευτής, τραγουδοποιός και παραγωγός, ο ιταλός σταρ κατόρθωσε να βάλει την κλασική μουσική στα διεθνή charts και να συλλέγει βραβεία και αποθεωτικά χειροκροτήματα εδώ και τρεισίμισι δεκαετίες.Το πρόβλημα με την όρασή του δεν τον σταμάτησε σε τίποτα. Εχουν πουληθεί παγκοσμίως πάνω από 90 εκατομμύρια δίσκοι του και έχει συνεργαστεί με τους Παβαρότι, Καρέρας, Ντομίνγκο, Σελίν Ντιόν, Ελτον Τζον, Τζένιφερ Λόπεζ, Εντ Σίραν κ.α. Μάλιστα η Σελίν Ντιόν έχει δηλώσει: «Αν ο Θεός τραγουδούσε, η φωνή του θα ήταν σαν του Andrea Bocelli. Αυτού του μοναδικού, αυθεντικού απόγονου του Caruso και του Sinatra».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View