Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Θλίψη για τον Παρασκευά Βασιλακόπουλο που τον καταπλάκωσε τρακτέρ- Την Παρασκευή η κηδεία

Αχαϊα: Θλίψη για τον Παρασκευά Βασιλακόπ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων Παναγιώτης Σκέντζος

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Παρασκευά Βασιλακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε τρακτέρ, νωρίς το πρωί στην Πλανόβρυση Ερυμάνθου, στην Αχαϊα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τρακτέρ ανετράπη στην προσπάθεια του οδηγού να ανέβει σε ένα ύψωμα και εγκλώβισε τον άτυχο άνδρα. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία  και σταθμός του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και  ιδιοκτήτης- οδηγός ταξί. Πίσω του αφήνει την σύζυγο και την μητέρα του.  Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανόβρυσης (Μετζένα) Δ. Ερυμάνθου.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε μιλώντας στο thebest.gr, ο  πρόεδρος  του Συλλόγου  Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων Παναγιώτης Σκέντζος.

«Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη. Ήταν ένας πεπειραμένος οδηγός, δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Ήταν ένας αγαπητός συνάδελφος, ένας καλός άνθρωπος. Εργαζόταν για πολλά χρόνια, φρόντιζε την οικογένεια του. Οδηγούσε το ταξί του και είχε και τις αγροτικές του δουλειές του. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε την οικογένεια του, θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε κάποια δρομολόγια που είχε αναλάβει για να υπάρχει ένα εισόδημα για την οικογένεια» αναφέρει στο thebest.gr. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις