Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος γιόρτασαν την 73η επέτειο του γάμου τους! ΦΩΤΟ

H Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλ...

Το δώρο από τα δισέγγονά τους!

73 χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος.Το καλοκαίρι του 1946, στο κάστρο Balmoral, ο Φίλιππος έκανε πρόταση γάμου στην Ελισάβετ και εκείνη δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς καν να συμβουλευτεί τους γονείς της. Ο πατέρας της συναίνεσε με τον όρο να κρατήσουν τον αρραβώνα τους μυστικό ούτως ώστε να ανακοινωθεί μετά τα 21α γενέθλια της Ελισάβετ, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο Φίλιππος και η Ελισάβετ παντρεύτηκαν στο Αββαείο του Westminister, με την τελετή να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το BBC σε πάνω από 200 εκατομμύρια ανθρώπους.

Σήμερα, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Φίλιππος γιόρτασαν την επέτειό τους, δεχόμενοι μια γλυκιά κάρτα από τα δισέγγονά τους, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας δείχνουν να τη θαυμάζουν και να χαμογελούν. Η εν λόγω φωτογραφία που έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες 650.000 likes τραβήχτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο κάστρο Windsor από τον φωτογράφο Chris Jackson.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight