Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Ρώρος: Να θωρακίσουμε τους εργαζόμενους των κοινωφελών προγραμμάτων

Γιώργος Ρώρος: Να θωρακίσουμε τους εργαζ...

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών

Στην ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών Γιώργου Ρώρου αναφέρεται:

Η επιλεκτική πολιτική στήριξης της δημοτικής αρχής μόνο των «δικών» μας παιδιών, όπως οι ίδιοι εργαζόμενοι καταγγέλλουν, οδηγεί σε αδιέξοδο τους 200 περίπου εργαζόμενους της κοινωφελούς που ζητούν σήμερα εν μέσω καραντίνας την παραμονή τους στην εργασία τους με την στήριξη του Δημάρχου.

Με τη στάση του και τη μετέπειτα άρνηση στήριξης, κόντρα στο ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, συντελεί τα μέγιστα στο να έχουν φτάσει στο σημείο οι εργαζόμενοι να διεκδικούν με αυτό τον μαζικό τρόπο την εργασία τους.  Ειδικά σήμερα και εν μέσω εμφάνισης κρούσματος σε εργαζόμενο του Δήμου, οι εργαζόμενοι διεκδικούν το δικαίωμα τους στην εργασία, βρίσκονται σε απόγνωση.

Ας αφήσει η Δημοτική αρχή τις ανέξοδες αγωνιστικές κορώνες και να λάβει όλες εκείνες τις αποφάσεις που χρειάζονται, ώστε να επιστρέψουν στην εργασία τους, για να μην συντρέχουν οι λόγοι συγκέντρωσης.

Η Ώρα Πατρών από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα συμπαραστάτης στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και θα συνεχίσει να είναι,  δεν θα λάβουν δε ούτε καν το πενιχρό επίδομα των τετρακοσίων ευρώ που θα χορηγήσει η κυβέρνηση. Ευθύνη βέβαια έχει και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που μετά τέσσερεις μήνες από τη διαμαρτυρία στην Αθήνα, κανένας διοικητικός παράγοντας των υπουργείων Εσωτερικών και Εργασίας, παρά τις υποσχέσεις δεν πήρε μέτρα για να συνεχίσουν την εργασία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις