Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολυτεχνείο: Ένταση στο κέντρο της Αθήνας! Προσαγωγές και τραυματίες- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πολυτεχνείο: Ένταση στο κέντρο της Αθήνα...

Έντονη παρουσία της αστυνομίας

Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στη συγκέντρωση του ΚΚΕ με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα να δηλώνει πως έγινε επίθεση ενάντια σε συγκεκριμένους διαδηλωτές.

Ο κ. Κουτσούμπας κατήγγειλε προπηλακισμό μελών του ΚΚΕ καθώς και του βουλευτή του κόμματος, Θανάση Παφίλη. «Εγινε επίθεση ενάντια σε συγκεκριμένους διαδηλωτές» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ την ώρα που υπάρχουν προσαχθέντες από τις αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Κλαυθμώνος. Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στους διαδηλωτές χωρίς να τηρούν κανένα μέσο προστασίας. Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο ενώ έχουν γίνει πέντε προσαγωγές . 

Τα οχήματα της ΕΛΑΣ και άνδρες των ΜΑΤ «έσπρωξαν» τους συγκεντρωθέντες ρίχνοντας μεγάλες ποσότητες νερού και χημικά προς την Ομόνοια. 

Σύμφωνα με τον 902.gr  υπάρχουν και διαδηλωτές με τραύματα στο κεφάλι. 

Την άμεση απελευθέρωση των διαδηλωτών ζητά το ΚΚΕ με την έντονη διαμαρτυρία του ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και των βουλευτών του Κόμματος. Ο Δ. Κουτσούμπας δήλωσε στις αστυνομικές δυνάμεις πως η συγκέντρωση θα συνεχιστεί μέχρι να απελευθερωθούν οι προσαχθέντες. 

 

 

Με drown, ελικόπτερα και περιμετρικούς ελέγχους η Αστυνομία προσπαθεί από το πρωί να αποτρέψει όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία.

Φωτ.; eurokinissi 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις