Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Dua Lipa- Angele: Το άσμα των ημερών, «Δεν έχω πυρετό, κάνε μου έλεγχο»

Dua Lipa- Angele: Το άσμα των ημερών, «Δ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το κομμάτι Fever, με τις δυο τραγουδίστριες στους δρόμους μετά από ξενύχτι εξελίσσεται στο διεθνές hit του lockdown

Σας έλειψαν τα αγγίγματα, οι αγκαλιές, τα φιλιά με κόσμο εκτός σπιτιού; Η δημοφιλής 25χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια Dua Lipa και η χαρισματική 24χρονη βελγίδα Angele είναι το ντουέτο του πιο επίκαιρου ποπ τραγουδιού των ημερών του lockdown. H πρώτη καθιερωμένη και η δεύτερη ανερχόμενη επαναλανσάρουν το disco feeling, κάνοντάς μας να θυμηθούμε τις δικές μας παλιές «ελεύθερες» στιγμές μετά από clubbing.

Mε αγγλικούς και γαλλικούς στίχους, το  κομμάτι «Fever» έχει καταφέρει ήδη να «σκαρφαλώσει» ψηλά στις τάσεις του Youtube. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ που συνοδεύει το single, στο οποίο οι δύο ερμηνεύτριες τρέχουν στους πολυσύχναστους δρόμους της Αμερικής, διασκεδάζοντας από πάρτι σε πάρτι – όπως έκαναν πολλοί νέοι τις παλιές ξέγνοιαστες αυτές στιγμές της ζωής, προ κορονοϊού!

Το «Fever» είναι η νέα προσθήκη στην ψηφιακή έκδοση του άλμπουμ «Future Nostalgia» της Dua Lipa, που κυκλοφόρησε από τη Warner Records την άνοιξη, ενώ θα συμπεριληφθεί στη γαλλική επανέκδοσή του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου. Προχθές το «άσμα» μετρούσε περισσότερες από έξι εκατομμύρια προβολές, εισχωρώντας δυναμικά στις τάσεις του Youtube. Δείτε το φιλμάκι και ακούστε το μέχρι τελικής πτώσης στο σαλόνι σας έστω και με πυζάμα…
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View