Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ικανοποίηση για την έκδοση ΦΕΚ για τις σχολικές καθαρίστριες

Ικανοποίηση για την έκδοση ΦΕΚ για τις σ...

Αποκαταστάθηκε η κυβερνητική προχειρότητα και αδικία αναφέρει το Σωματείο Φυλάκων σχολικών κτιρίων και λοιπών εργατουπαλλήλων του Δήμου Πατρέων

Την ικανοποίηση του εκφράζει με ανακοίνωση του, το Σωματείο Φυλάκων σχολικών κτιρίων και λοιπών εργατουπαλλήλων του Δήμου Πατρέων για τις σχολικές καθαρίστριες.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως όταν οι εργαζόμενοι παλεύουν και διεκδικούν κερδίζουν!

Αποκαταστάθηκε με την έκδοση ΦΕΚ η κυβερνητική προχειρότητα και αδικία που ήθελε τις ΙΔΟΧ Σχολικές Καθαρίστριες δύο ταχυτήτων (μειωμένο ωράριο- απολαβές-ένσημα, ταμείο ανεργίας…) και μάλιστα μέσω πανδημίας.

Ο Δήμος Πατρέων με απόφαση της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο πρώτος δήμος της χώρας που επέκτεινε το ωράριο των ΙΔΟΧ Σχολικών Καθαριστριών από μερικής σε πλήρους απασχόλησης, με σκοπό αφενός μεν να βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στη σχολική κοινότητα και αφετέρου να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων για ίση αντιμετώπιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις