Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H Tατιάνα Μπλάτνικ έγινε πρέσβειρα της La Mer υπέρ του θαλάσσιου οικοσυστήματος της Ελλάδας

H Tατιάνα Μπλάτνικ έγινε πρέσβειρα της L...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επιλέχθηκε ως «διεθνής προσωπικότητα με έμφυτη αριστοκρατική κομψότητα και περιβαλλοντικές ανησυχίες»

Εκλεισε φέτος 10 χρόνια γάμου με το Νικόλαο, γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας, αλλά και τα 40 της χρόνια. Η Τατιάνα Μπλάτνικ, αυτή τη χρονιά – ορόσημο, πάντα κούκλα και εκπρόσωπος του οικουμενικού τζετ σετ με ανθρωπιστικές και κοινωνικές αξίες, κλήθηκε να συνεργαστεί με το διάσημο beauty brand La Mer, τo οποίο συνδέεται με την οικολογία και την καινοτομία, καθώς το βασικό συστατικό των προιόντων του είναι τα θαλάσσια φύκια. Γεννημένη στο Καράκας, με σλάβικες και γερμανικές ρίζες, η Τατιάνα έχει σπουδάσει κοινωνιολογία στην Αμερική και έχει εργαστεί ως event planner για τον οίκο DVF στο Λονδίνο. Για τα διεθνή media είναι η «Princess Tatiana of Greece and Denmark». Η παρουσία της πάντα προκαλεί την προσοχή: Κατά τη La Mer πρόκειται για «μια διεθνή προσωπικότητα, που ξεχωρίζει για τη μοναδική ομορφιά της, τη φυσική λάμψη και την έμφυτη αριστοκρατική της κομψότητα».

«Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι μέρος της οικογένειας του εμβληματικού brand της La Mer. Μεγάλωσα με την εικόνα της μητέρας μου να χρησιμοποιεί τα προϊόντα αυτά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και κάθε φορά μου τόνιζε ότι η λάμψη στην επιδερμίδα της οφείλεται σε αυτά! Κάθε Χριστούγεννα, θα μου έκανε δώρο την Crème de La Mer – πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο, επομένως η συνεργασία με τη La Mer μου είναι ήδη τόσο οικεία» αναφέρει η Τατιάνα. Οντας μια γυναίκα που θέλει η επιδερμίδα της να ακτινοβολεί, γνωρίζει καλά, πως μόνο η La Mer μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς της. Η δύναμη της θάλασσας, τα φυσικά συστατικά και το χρυσό ελιξίριο Miracle Broth, εγγυούνται κορυφαία αποτελέσματα.

Η La Mer φημίζεται βέβαια και για την ενεργή φιλανθρωπική της δράση καθώς και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στοιχείο που ορίζει τόσο την ίδια Τατιάνα. Η ποιότητα των καλλυντικών της εταιρείας στηρίζεται στη χειρωνακτική συγκομιδή των θαλάσσιων συστατικών από τα βάθη της θάλασσας και την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών.

«Το Ίδρυμα Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών, που υποστηρίζει η La Mer, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ» σημειώνει η Τατιάνα. «Τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο, και ανυπομονώ να πορευτώ από κοινού με αυτήν την πρωτοβουλία της εταιρείας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από τη ζωτική σημασία του εύθραυστου θαλάσσιου οικοσυστήματος στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μαζί, μπορούμε να είμαστε μέρος αυτής της αλυσιδωτής δράσης με μόνο σκοπό τη θετική αλλαγή – για τον εαυτό μας, την υγεία μας, τις κοινότητές μας και το περιβάλλον».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View