Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Οι καυτές πόζες της Ιρίνα έστρεψαν και πάλι τα βλέμματα στην υπερχλιδάτη βίλα Versace

Οι καυτές πόζες της Ιρίνα έστρεψαν και π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Casa Casuarina ή αλλιώς Versace Mansion στο Μαιάμι λειτουργεί πια σαν ξενοδοχείο με σήμα κατατεθέν την «βαριά» διακόσμηση που σε κάνει να νιώθεις βασιλιάς

Μεγάλο αξιοθέατο της Φλόριντα, είναι η ιστορική, φαντασμαγορική έπαυλη Casa Casuarina ή αλλιώς Versace Mansion στο ηλιόλουστο και κοσμοπολίτικο Μαιάμι. Μια τολμηρή φωτογράφιση της 34χρονης ρωσίδας καλλονής Ιρίνα Σάικ που περιλάμβανε άκρως αισθησιακές γυμνές λήψεις αλλά και πόζες με μπικίνι για τη Vogue της Τσεχοσλοβακίας, ήταν η αφορμή για να επανέλθει η προσοχή στο «ανάκτορο», όπου άφησε μετά από άγρια δολοφονία την τελευταία του πνοή ο θρύλος της μιλανέζικης μόδας Gianni Versace.

Το κτίριο που λειτουργεί πια ως luxury boutique hotel, bar- restaurant και πολυχώρος επίσημων events είναι αναμφίβολα συνώνυμο της χλιδής. Περιλαμβάνει σουίτες τεσσάρων κατηγοριών, γύρω από τον Mosaic Garden και την πισίνα The Thousent Mosaic Pool οι οποίες αγναντεύουν την περίφημη λεωφόρο Οcean Drive και τις βελούδινες αμμουδιές του Μαιάμι.

Η έπαυλη χτίστηκε το 1930 από τον Αλντεν Φρίντμαν, κροίσο αρχιτέκτονα και φιλάνθρωπο, γιο του παντοδύναμου Τζόελ Φρίντμαν της Rockfeller Company. Εμπνευσμένος από ένα ταξίδι του στον Αγιο Δομήνικο και το οίκημα Alcazar de Colon  (η παλιότερη κατοικία του δυτικού ημισφαιρίου όπου έζησε ο γιος του Χριστόφορου Κολόμβου) έφτιαξε ένα συγκρότημα 24 διαμερισμάτων σε εξωτικό ύφος για να φιλοξενεί υπερπολυτελώς τους φίλους του. Το 1992 ο διάσημος σχεδιαστής Τζιάνι Βερσάτσε βρισκόταν εκεί οικογενειακώς για διακοπές και ένα ονομαστό άγαλμα της Αφροδίτης  αλλά και η σπανιόλικη αρχιτεκτονική αισθητική του κτιρίου τον μάγεψαν. Το αγόρασε 3 εκατομμύρια δολάρια όντας παθιασμένος με τις ελληνικής και ρωμαικές αρχαιότητες. Προσθέτοντας το διπλανό ακίνητο προχώρησε σε εργασίες ανακαίνισης 32 εκατομμυρίων δολαρίων και ένωσε τα διαμερίσματα δημιουργώντας μεγάλες σουίτες. Πέντε χρόνια μετά πέθανε αιμόφυρτος στα σκαλιά συγκλονίζοντας την υφήλιο. Η βίλα ερήμωσε για τρία χρόνια πριν ξανανοίξει τις πόρτες της. Είναι γεμάτη γλυπτά, έργα τέχνης και μικροαντικείμενα μεγάλης ιστορικής αξίας.

Η εκθαμβωτική Ιρίνα Σάικ αγαπημένη μούσα της Ντονατέλα Βερσάτσε, αδελφής του αδικοχαμένου Gianni βρήκε την ευκαιρία στην τελευταία της φωτογράφιση να υμνήσει το μεγαλείο του ιταλικού οίκου όχι μόνο μέσα από τη μόδα αλλά και τη σχέση του με τη μαξιμαλιστική διακόσμηση. Δείτε τις εικόνες, αξίζει τον κόπο.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View