Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν απέκτησε σπίτι στο Λαμπίρι!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν απ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πέρασε στα χέρια του πριν δύο χρόνια περίπου

Η ιδιαίτερη αγάπη που έχει στην Αιγιάλεια ο οσκαρικός  σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, είναι πλέον γνωστή. Σε αυτό φυσικά έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι η σύζυγός του κατάγεται από την περιοχή.  Άλλωστε και ο ίδιος ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης έχει καταγωγή από το Αίγιο. 

Το ζευγάρι επιλέγει αρκετές φορές να περάσει χρόνο στην Ελλάδα- τους έχουμε δει συχνά και στην Πάτρα- ειδικά το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, ο σκηνοθέτης έχει αποκτήσει και ένα όμορφο σπίτι που έχει γίνει το καταφύγιο του. Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο καθώς το σπίτι βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Δίπλα από το σπίτι βρίσκεται μάλιστα και γνωστή ψαροταβέρνα. 

Πιο συγκεκριμένα,το σπίτι του σκηνοθέτη είναι στο Λαμπίρι και ανήκε σε γνωστό γιατρό. Στα χέρια του σκηνοθέτη πέρασε πριν δύο χρόνια περίπου και δεν έχει μετανιώσει λεπτό γι΄αυτή του την επιλογή. Όπως φαίνεται πρόκειται για έναν άνθρωπο που διατηρεί χαμηλούς τόνους και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο μέρος που αισθάνεται άνετος και χαλαρός. Και φυσικά η παραμονή του σε αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή. 

Φωτ. αρχείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight