Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί στη νέα περιπέτεια "Έντιμος Κλέφτης"

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί στη νέα περιπ...

Το φιλμ προγραμματίζεται για έξοδο στις Ελληνικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2020 και θα το δούμε και στην Πάτρα

O 68χρονος ηθοποιός Λίαμ Νίσον - Liam Neeson, γεννημένος τον Ιούνιο του 1952 στη βόρειο Ιρλανδία, έχει εξελιχθεί σε action star και η νέα περιπέτεια όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Έντιμος Κλέφτης – Honest Thief» προγραμματίζεται για έξοδο στις Ελληνικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2020 σε διανομή της Tanweer και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Το συγκεκριμένο φιλμ σε σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς έχει διάρκεια 99 λεπτά και μαζί με τον Λίαμ Νίσον, πρωταγωνιστούν οι Τζάι Κόρτνεϊ, Κέιτ Γουόλς, Ρόμπερτ Πάτρικ, Τζέφρι Ντόνοβαν και Άντονι Ράμος. Το φιλμ ξεκίνησε να προβάλλεται από την Open Road Films και την Briarcliff Entertainment στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 16 Οκτωβρίου 2020. Ο Λίαμ Νίσον που το περασμένο καλοκαίρι τον είδαμε στο συμπαθητικό κοινωνικό φιλμ «Made in Italy», θεωρήθηκε ως ο 7ος σημαντικότερος ηθοποιός της Ιρλανδίας σε κατάταξη των The Irish Times το 2020.

Σύμφωνα με το στόρι, ένας ληστής τράπεζας σκέφτεται να παραδοθεί, επειδή ερωτεύεται και θέλει να ζήσει εφεξής μία τίμια ζωή. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι οι αστυνομικοί είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, ρίχνεται στη μάχη εναντίον τους για να καθαρίσει το όνομά του.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture