Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάββατο 12:45 τα μεσάνυχτα άδειασε η Πάτρα - Αστυνομία παντού

Το βράδυ του Σαββάτου

01:10 Κινητοποίηση αυτή την ώρα από την αστυνομία στην διασταύρωση Καραϊσκάκη και Αγίου Νικολάου, καθώς έσκασε μία κροτίδα, ωστόσο σε λίγα λεπτά είχαμε ...λήξη συναγερμού. 

0:45 Άδειασε σιγά σιγά το κέντρο της Πάτρας, τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν κανονικά και οι περιπολίες της αστυνομίας είναι συνεχείς σε όλο το κέντρο της πόλης. Σήμερα πρώτη μέρα εφαρμογής του νέου μέτρου γίνονται μόνο συστάσεις. Προς το παρόν οι περισσότεροι συμμορφώνονται, εκτός από 20-30 άτομα που παραμένουν στην πλατεία Όλγας. 

00:05 Τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής έκλεισαν κανονικά τα μεσάνυχτα ο κόσμος είναι αρκετός σε πλατείες και σκάλες του κέντρου, όπου βρίσκεται παντού Αστυνομια. Με την παρουσία τους οι Αστυνομικοί καθώς και με ηχητικά μηνύματα προσπαθούν να απομακρύνουν τον κόσμο.

Γεμάτη από κόσμο νεώτερης ηλικίας είναι η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας, που ως γνωστό ξεκινά στις 00:30.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία εκατοντάδες άτομα έχουν επιλέξει να περάσουν κάποιες ώρες από το Σαββατόβραδό τους στην κεντρική πλατεία της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Μάλιστα πληροφορίες που έφθασαν μέχρι την Αστυνομία αναφέρουν ότι περίπου 50 νεαροί έβαλαν μέχρι και μουσική σε ηχεία ραδιοφώνου στο κάτω μέρος της πλατείας.

Πέραν της πλ. Γεωργίου, περίπου στις 11:30, σύμφωνα με την Αστυνομία στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου βρίσκονταν 100 άτομα και γύρω στα 60 στης Πατρέως. 

 

Αστυνομία παντού

Κινητοποίηση Καραϊσκάκη και Αγ. Νικολάου

Ο Κ. Μπουρδόπουλος για τα νέα μέτρα

Παραμένουν λίγα άτομα στην Πλατεία Όλγας

Κλείσιμο καταστημάτων

Η Ρήγα Φεραίου ...κατεβάζει ρολά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις