Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: "Σαφάρι" της Αστυνομίας στην Πάτρα- Γράφουν για μάσκα

Κορωνοϊός: "Σαφάρι" της Αστυνο...

Σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα το Σαββατοκύριακο

Σε πραγματικό σαφάρι στους κεντρικού δρόμους της Πάτρας και όχι μόνο έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες η τοπική Αστυνομία. Η εντολή από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι ξεκάθαρη και απευθύνεται προς όλες τις μονάδες που κυκλοφορούν στο κέντρο αλλά και σε περιοχές εκτός κέντρου όπου συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος.

Όπως επισημαίνεται τα μέτρα για την χρήση της μάσκας παντού, είναι σε ισχύ μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής και ως εκ τούτου οι Αστυνομικοί που διαπιστώνουν παραβάσεις οφείλουν να επιδίδουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Οι έλεγχοι γίνονται σε όλους, από πεζούς, επιβάτες λεωφορείων, ταξί και Ι.Χ., μέχρι και τους εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής.

Τα βασικά μπλόκα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στηθεί στην πλ. Γεωργίου και στη διασταύρωση της Ερμού με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Κινητικότητα ωστόσο υπάρχει και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, το Θεατράκι και άλλου.

Θυμίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο όλη η Αχαΐα είναι στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) κι έτσι επιβάλλεται η χρήση μάσκας παντού, ενώ η κυκλοφορία στους δρόμους επιτρέπεται μόνο μέχρι τις 00:30.

Από τη Δευτέρα ο Νομός πέφτει ένα επίπεδο με αποτέλεσμα να μέτρα να χαλαρώνουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις